Horoscop joi 5 mai 2022, ies la suprafață amintirile neplăcute

Horoscop joi 5 mai 2022, Luna se întâlnește cu Lilith în Rac, ne dă peste cap emoțiile, ne răscolește sufletul și trecutul. Tot ce-am pus în beciul sufletului iese la suprafață, mai ales cel de care nu suntem mândri.

BERBEC

Emoțiile de odinioară dau buzna peste voi, dar trebuie să le confruntați ca să vă vindecați. Dacă ați făcut o promisiune cuiva și nu v-ați ținut de cuvânt e posibil să se creeze un conflict. Nu turnați gaz pe foc și asumați-vă greșeala. Cereți iertare dacă se poate.

TAUR

Astăzi se dă peste o relație pe fondul unor greșeli mai vechi. O bubă mai veche abia acum dă semne că poate exploda. E posibil să fiți puși la colț pentru ceva ce ați făcut în trecut. Se poate să se destrame relații în mod dur.

GEMENI

Nu vă puteți concentra și faceți treabă de mântuială, ceea ce vă aduce nemulțumirea celor din jur. Primiți ironii și critici. Voi sunteți foarte presați și pe fondul acesta faceți greșeli.

RAC

Veți face ceva ce până acum nu ați avut curaj să-l faceți, ziua de azi vă zguduie și vă obligă să luați măsuri să reparați anumite lucruri. Vă ocupați de o situație care nu funcționează.

LEU

O mică problemă de sănătate, o mică criză, ceva se amână, lucrurile nu mai merg, ceva dă înapoi. Planurile nu mai merg, se dezumflă un plan și vă ține pe loc. Emoțional sunteți copleșit.

FECIOARA

Atenție la niște planuri, pentru că trebuie să plătiți ceva ca să mergeți mai departe. Ca să treceți un prag aveți ceva de plătit, de făcut ceva important. Nu renunțați la acest vis doar pentru că e ceva de făcut…

BALANȚA

S-ar putea să vină din urmă repercusiunile unei situații pe care ați făcut-o, trecutul vine din urmă și vă cere socoteală. Este o lecție importantă nu o pedeapsă. Primiți ceva reproșuri și asta vă frustrează la culme.

SCORPION

O dispută cu o rudă, un prieten, cu partenerul de viață. Sunt reproșuri pe baza unor fapte scoase de la naftalină, nu v-ați ținut de cuvânt și acum trebuie să dați socoteală.

SĂGETĂTOR

Vine o ispită în viața voastră, o ispită care vă face să faceți o greșeală, e posibil să fie o ispită de natură sentimentală. Puteți călca strâmb, faceți o greșeală, intrați într-un iureș amoros, veți face o mare greșeală. Se formează un triunghi imposibil din cauza unei ispite.

CAPRICORN

Își bagă cineva coada, apare o situație ciudată neprevăzută și neașteptată. Sunteți mai dur cu partenerul de viață, scoateți evenimente urâte din trecut și le aruncați în față, se pot isca conflicte.

VĂRSĂTOR

Trebuie să fiți atenți în ce vă băgați la serviciu, plătiți oalele sparte din cauza unor erori din trecut. Cineva a vrut neapărat să găsească un punct nevralgic din viața voastră și vă umblă în trecut.

PEȘTI

Aveți doruri, regrete, nostalgii, lucruri care vin din trecut și vă răcolesc. Vă aduceți aminte de șansele ratate, vă răscolesc amintirile.

foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop