Horoscop joi 5 ianuarie, timpul nu vă ajunge ca să schimbați ceea ce v-ați propus

Horoscop joi 5 ianuarie, în așteptarea manifestărilor de Lună Plină, de pe 7 ianuarie, se pare că timpul nu ne ajunge ca să facem toate schimbările necesare.

BERBEC

Simțiți niște piedici, s-ar putea să nu vă ajungă timpul pentru ceea ce vreți să faceți. Există și o divergență de opinii între voi și ceilalți. Nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu cineva.

TAUR

Aveți mult de lucru, agenda este încărcată dar vă lipsește ceva, nu aveți energie. Vă deranjează că rezultatele muncii voastre nu se văd.

GEMENI

Aveți un sentiment de insatisfacție, este ceva care nu vă place, v-ați aprins la un moment dar iar acum vă dezumflați. Cineva nu vă susține, nu auziți vorba aia bună de la cineva. Se pare că a fost un foc de paie.

RAC

Lună intră la voi în zodie. Dar culmea, nu vă simțiți extraordinar. Din fericire este ceva doar aparent, trece repede starea asta de nemulțumire. Aveți stări diametral opuse și sunteți neîmplinit, bosumflat.

LEU

Vi se oferă șansa unei acțiuni comune cu cineva, s-ar putea să vă întâlniți persoane noi. Este un moment de relaxare. S-ar putea să vină o veste bună, neașteptată. Ceva spontan se ivește în peisaj.

FECIOARA

Apare un hop neprevăzut în viața voastră. De unde nu vă așteptați se întâmplă ceva, o persoană se comportă ciudat, imatur, se joacă cu răbdarea voastră. Are toane și nu știe ce vrea. Poate fi un om instabil.

BALANȚA

Aveți un moment de neîncredere și indecizie. Vă gândiți că v-ați aruncat prea tare într-un proiect, aveți mici regrete. Nu puteți merge mai departe până nu vă lămuriți să vedeți ce se întâmplă. Se activează ceva din trecut.

SCORPION

Ceva important din trecut revine, pot fi bani, o informație, o veste. Poate să apară acel detaliu de care aveați voi nevoie.

SĂGETĂTOR

A sosit un moment să echilibrați o situație. Un lucru care a fost amânat se rezolvă zilele acestea. Poate fi vorba de o iubire pe care ați așteptat-o și care nu mai apărea.

CAPRICORN

Este o certitudine că ceva se va întâmpla în viața voastră cât de curând, semnați ceva important cât de curând. Anul acesta se schimbă ceva major în viața voastră.

VĂRSĂTOR

Timpul are o conotație specială, aveți nevoie de mai mult timp pentru ceva. Vreți timp ca să schimbați ceva important, ceva esențial

PEȘTI

Aveți o discuție cu cineva din altă generație. Înțelegeți altfel problemele, este o discuție între două generații, un matur și un tănâr. Primiți sau dați o lecție impotantă. Într-o zi o să vă folosească.

PREVIZIUNI pentru 2023 spuse de Baba Vanga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop