Horoscop joi 4 august: eveniment astrologic care a mai avut loc acum 30 de ani

Horoscop joi 4 august, relații stimulative, se rezolvă o grămadă de lucruri. Energii bune. O combinație unică, atenție, de peste 30 de ani nu a mai avut loc sextilul de azi.

BERBEC

Vă veți bucura de această combinație planetară rară, atrageți atenția asupra voastră. Ștergeți amintirile neplăcute, le lăsați în urmă. Se face lumină într-o nedreptate care vi s-a făcut, veți avea câștig de cauză, victorii.

TAUR

Venus e guvernatoarea voastră și astăzi vă apropie de cineva cu care erați certat, aveați o relație rece. De voi depinde dacă vreți să-l introduceți în mediul vostru.

GEMENI

Are loc o judecată pe un fond sentimental. Cineva a călcat strâmb, au fost lupte, s-au spus multe. Unul din voi vă prefaceți că nu s-a întâmplat nimic.

RAC

S-ar putea să depășiți o stare de incertitudine, poate că ați avut de ales între A și B, dar astăzi puneți degetul pe una dintre variante. Nu este un lucru ușor.

LEU

Vă lipsește ceva, aveți un sentiment de goliciune, de retragere în planul doi. Simțiți că ceva urmează să se întâmple, acceptați această situație deși sunteți frustrați.

FECIOARA

Descoperiți printr-o introspecție interioară că ați amânat anumite lucruri, s-au adunat foarte multe lucruri nefăcute, iar aceste detalii vă stresează. Trebuie să vă ocupați de ele.

BALANȚA

O persoană apropiată iese din viața voastră, trebuie să vă ocupați singuri de anumite chestiuni. Vă dați seama că nu vă puteți baza pe nimeni și că trebuie să munciți pentru doi.

SCORPION

Ceea ce ați cerut aia primiți. Dacăați maniestat ceva, aveți garanția că a auns mesajul în univers. Se preconizează un câștig, o rezolvare a unui lucru pe care vi-l doreați.

SĂGETĂTOR

Ceva bun la locul de muncă, vor veni niște idei sau soluții și veți rezolva ceva important. Puteți primi o veste mare, care va clarifica o situație.

CAPRICORN

Trebuie să fiți atenți la oamenii din preajmă, se înfiltrează cineva care vrea să profite de voi și de bunele voastre intenții, să fure ceva informații. Începe cu minciuni și lingușeli. Poate fi chiar un prieten cu două fețe.

VĂRSĂTOR

Vreți să începeți niște proiecte în perioada imediat următoare dar aveți nevoie de resurse. Puteți întâlni pe cineva care vă dă o îndrumare foarte bună, o soluție.

PEȘTI

Cineva vrea să profite de dragostea voastră, de bunătatea voastră. Dacă ați început de curând o relație, fiți foarte atenți că există multe secrete și ascunzișuri. Adevărata față a unei persoane este bine ascunsă.

Citeste și:

Compatibilitatea în dragoste a Leului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop