Horoscop joi 27 octombrie, simțiți nevoia de o schimbare?

Horoscop joi 27 octombrie, suntem încă sub influența eclipsei, dar astăzi Jupiter revine în Pești.

BERBEC

Vă simțiți bizar, aveți impresia că lumea nu vă place. Ceva nu a funcționat, o relație care a început s-a și terminat. Nu mai alimentați această relație, o lăsați pe planul doi, s-a risipit pasiunea.

TAUR

Este un moment de bilanț, sunteți foarte marcați de eclipsă, este o atmosferă ciudată în sufletul vostru. Aveți niște eșecuri și neîmpliniri. Trebuie să învățați lecția renunțării și a abandonului.

GEMENI

Simțiți că sunteți în pragul unui verdict, trebuie să dați un răspuns, lucrul acesta vă va aduce echilibru. Se va face lumină într-o chestiune.

RAC

Se schimbă ceva în viața voastră. Nu ați rezolvat la timp niște treburi iar acum trebuie să plătiți. Sunt chestiuni care contează mult pentru voi. Lucruri care altădată vă făceau fericit, astăzi se schimbă.

LEU

E nevoie de liniște în viața voastră. Eclipsa v-a răscolit foarte mult. Ceva din trecut a revenit, dar aduce frustrare. Aveți nevoie de claritate în viața voastră. Vă întoarceți la cineva din trecut ca să terminați această relație.

FECIOARA

S-ar putea să aveți o satisfacție, ați descoperit niște adevăruri, ați demascat ceva. Ați avut o inuiție în privința unei relații, ați investit enorm, dar știați că ceva nu e ok. Demascați o minciună.

BALANȚA

Primiți o lecție în urma eclipsei, probabil ați catalogat greșit o persoană, dar acest lucru se întoarce împotriva voastră, nu mai etichetați oamenii fără o judecată corectă.

SCORPION

Sunteți foarte tulburați, dar încercați să vă liniștiți. Se calmează spiritele, vă detașați de unele povești care nu vă aduceau satisfacții.

SĂGETĂTOR

Vi se arată o situație nerezolvată din trecut, ceva nu ați dus la îndeplinire. Regretați acum că nu ați terminat anumite chestiuni. Trebuiau plătite anumite datorii, o să vă simțiți strânși cu ușa, va fi o urgență.

CAPRICORN

O dezamăgire mai veche vă revine în memorie. Privind înapoi vă dați seama că ați greșit. Vreți să rezolvați această chestiune, va fi și o chestiune de orgoliu.

VĂRSĂTOR

Trebuie să faceți un bilanț și o recapitulare. Este ca un examen în care este în joc reputația, viitorul, ceva important pentru voi.

PEȘTI

În ultima vreme v-ați simțit gol, debusolat. Cineva v-a părăsit fără nicio explicație? Astăzi se clarifică anumite situații. Se lămurește ceva, aflați ce s-a întâmplat, de fapt.

Ascendentul celor din Zodia Balanței: influențe asupra caracteristicilor tipice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop