Horoscop joi 23 iunie, un foc ne pârjolește sufletul

Horoscop joi 23 iunie, ne purtăm prostește, ca niște adolescenți. Este un foc în noi care arde și pârjolește.

BERBEC

O zi agitată, mare atenție cum gestionați energia de astăzi. Să nu explodați, să nu fiți agresivi și impulsivi. Atenție cum vorbiți cu cei din jur. Sunteți un motor astăzi, funcționați ca un furnal.

TAUR

Este un mare gol în sufletul vostru, parcă nu mai știți ce să faceți și ce aveți de făcut. Nu știți încotro s-o luați. Simțiți că nu mai aveți busolă.

GEMENI

Posibil să vă ocupați de rezolvarea unor aspecte bizare, este multă confuzie și neclaritate. Încercați să rezolvați o problemă dubioasă.

RAC

Aveți o rană pe care n-o puteți uita, o lovitură pe care încă o resimțiți. Simțiți ceva ciclic în viața voastră, vă tot întrebați unde și de ce vă poticniți. Situația se tot repetă și e cam cazul să vă treziți din acest cerc vicios.

LEU

S-ar putea să fiți dornici de ieșiri, socializări, aventuri. Vă gândiți să plecați dintr-un loc, un job, vreți să schimbați aerul, vreți altceva, alți oameni în jur. Vreți să închideți acest capitol.

FECIOARA

Sunteți invidiați de cei din jur pentru ceea ce ați realizat în ultima perioadă. Vă ajung la urechi bârfe și zvonuri, auziți tot felul de lucruri dar nu trebuie să țineți cont. Să nu vă mire comentariile malițioase.

BALANȚA

Oscilați între un DA și un NU, vă simțiți ca un judecător, aveți dubii și susținere. Ceva nu e în regulă. Va trebui să trageți o concluzie, doar că adevărul este undeva la mijloc. Unde vă este intuiția?

SCORPION

Sunteți harnic și energic, aveți multe de făcut. Doar că este un moment delicat pentru cei din jur și nu țin pasul cu voi. Puteți să vă treziți singur într-o situație, doar din cauza atitudinii voastre.

SĂGETĂTOR

Aveți de învățat ceva de la un om care e din altă generație. În orice plan al vieții, vi se arată niște lecții. Trebuie să acceptați acest ajutor pentru că aveți nevoie de el.

CAPRICORN

Puneți capăt unei activități, ceva plăcut vouă, se termină. Este normal să priviți în zare… se termină cam prea abrupt. Nu vă place situația. A fost ceva și s-a terminat.

VĂRSĂTOR

Sectorul iubirii este la înălțime, începeți să vă readuceți aminte de plăcerile vieții. E posibilă să vă invite cineva, undeva. Reapare cineva în peisaj, trebuie doar să deschideți ochii bine și să fiți atenți.

PEȘTI

Nu mai amânați un lucru, reluați o preocupare de odinioară. Ieșiți undeva care vă aduce multă plăcere, se reactivează o nostalgie sau un dor în viața voastră.

Foto: 123rf

Cine sunt Ursitoarele? Fascinanta poveste a unora dintre cele mai îndrăgite personaje supranaturale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop