Horoscop joi 2 mai, ziua în care se văd rezultatele unor eforturi

Horoscop joi 2 mai

Horoscop joi 2 mai, ziua în care se văd rezultatele eforturilor depuse de o zodie anume. Munca lor le este, în sfârșit, recunoscută și apreciată.

Horoscop joi 2 mai BERBEC


Îți dorești să acumulezi informații noi, ai nevoie de oameni de la care să înveți lucruri noi și interesante. Astăzi ești în căutarea unor răspunsuri. Trebuie doar să fii foarte atentă să nu pierzi oportunitatea întâlnirii cu acești oameni.

Horoscop joi 2 mai TAUR

Ești tentată să trișezi, să cauți scurtături necinstite. Probabil și pentru că te-ai săturat sau ai obosit să tot aștepți ca șansa să fie de partea ta. Ziua de azi te pune în fața unei provocări: calci strâmb sau mergi pe drumul drept. Înainte să iei o decizie, gândește-te bine la consecințe.

Horoscop joi 2 mai GEMENI

Ești crud(ă) și nemiloasă. Spui lucruri care pot răni. Astăzi uiți că o vorbă poate face mult rău sufletului. Să fii precaut(ă) și tolerant(ă) cu cei din jur este aproape o obligație în această zi nefastă de joi, în care nu ții cont de sentimentele celor pe care ții cu orice preț să-i rănești.

Horoscop joi 2 mai RAC

Astăzi e momentul să faci curățenie, nu în garderoba ta, ci în viață. Prietenii pe care îi ai, chiar îți sunt prieteni? Oamenii care te înconjoară, chiar îți sunt toți indispensabili? Gândește-te bine și analizează situația fără sentimentalisme inutile. Viața ta chiar depinde de oamenii aceștia?

Horoscop joi 2 mai LEU

Nu ești în cea mai fericită perioadă. Ai un nod în gât de lacrimi și frustrări. Ai acumulat foarte multe nemulțumiri și aproape că nu le mai poți ascunde. Ești afectată emoțional de o stare de fapt care pare că nu-și găsește o rezolvare care să-ți convină și să te satisfacă. Lasă timpul să le rezolve.

Horoscop joi 2 mai FECIOARĂ

Stai liniștit(ă) într-un loc plăcut și respiră adânc. Munca ta îți este apreciată și recunoscută. Ai ajuns până în acest punct al vieții tale pentru că ai depus nenumărate eforturi și te-ai sacrificat suficient. Astăzi doar bucură-te de tot ce-ai reușit. E suficient.

Horoscop joi 2 mai BALANȚĂ

Nu e prima dată când alegi cu inima și pierzi. Trebuie să te concentrezi pe lucrurile pragmatice. Mintea ta trebuie să fie astăzi focusată pe tot ceea ce este important pentru tine. Nu întotdeauna inima are dreptate.

Horoscop joi 2 mai SCORPION

Astăzi e posibil să primești o veste extrem de neplăcută. În funcție de cât ești de pregătit(ă) vei putea face față sau nu acestei vești care te va bulversa de-a binelea. Trebuie să găsești în tine forța de a rezolva aceste probleme.

Horoscop joi 2 mai SĂGETĂTOR

Mania persecuției te urmărește. Trebuie să te relaxezi și să analizezi problema cu claritate: nimeni nu are nimic cu tine. Acțiunile tale sunt responsabilitatea ta și doar tu răspunzi pentru ele. Nu mai privi peste umăr în trecut la greșelile pe care le-ai făcut. Trecutul e îngropat deja…

Horoscop joi 2 mai CAPRICORN

Te precipiți sau te grăbești într-o chestiune. Riști să faci greșeli care nu mai pot fi reparate. O greșeală de neiertat este, de exemplu, să jignești cu bună știință pe cineva, luat pe nepregătite de impulsivitatea ta. Analizează bine situația. Mâine e o altă zi, nu-i așa?

Horoscop joi 2 mai VĂRSĂTOR

Astrele sunt de partea ta, îți oferă răgaz pentru a te bucura de momente minunate. Ești într-o perioadă benefică, valorific-o cu succes și bucură-te de viață și mai ales de lucrurile care îți aduc plăceri și satisfacții personale.

Horoscop joi 2 mai PEȘTI

Astăzi nu ești singur(ă). Ai lângă tine oameni dragi care țin cu adevărat și neinteresat la tine. Îți arată lucrul acesta prin acțiuni care te vor surprinde sau nu… important este să apreciezi și să te bucuri de această binecuvântare.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Horoscop mai – ce spun astrele în luna lui Florar

Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Cu ce zodie te asociezi pentru a face bani mulţi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop