Horoscop joi 16 iunie, multe iluzii, minciuni, baloane de săpun

Horoscop joi 16 iunie, agresivitate și gură slobodă. Pentru anumiți nativi, ziua aduce minciuni și iluzii. Fantasme, amăgiri, declarații mincinoase.

BERBEC

Se instalează o stare de liniște în mediul profesional sau acasă. Se așază pacea și toleranța peste voi. Un personaj feminin din viața voastră aduce un sentiment plăcut, de pace și liniște. Primiți ceea ce ați cerut demult.

TAUR

O persoană din anturajul vostru are un rol karmic, un rol de destin. E posibil să fie un personaj care tocmai a apărut. Este un dar pentru pentru voi ceea ce vă face să vă puneți niște întrebări.

GEMENI

Vă lăsați învăluiți într-o aură de putere și ego, vă credeți foarte puternici, este, din păcate o imagine falsă. Este cam multă minciună pe lângă voi. Multe lingușeli și iluzionare. Sunteți manipulați…

RAC

Aveți o presimțire despre ceva. Există niște dubii în sufletul vostru și presentimentul pe care îl aveți vă confirmă că voi știați deja. Se clarifică situația.

LEU

Sunteți furat de propriul ego, vă lăsați păcălit tocmai pe baza unor lingușeli. Vă lăsați păcăliți și sunt interese ascunse la mijloc.

FECIOARA

Treceți cu vederea un lucru, știați deja un adevăr despre ceva sau cineva, dar ați tolerat până acum. Pierdeți ceva din cauza acestui om care continuă să facă greșeli. Pare că v-ați obișnuit cu situația…

BALANȚA

Auziți ceva ce vă entuziasmează. Din păcate este o direcție iluzorie, este un miraj, e posibil ca o persoană să vă manipuleze și să vă mintă. Sunt vorbe în vânt.

SCORPION

Cineva vă fură inima, vă poate lua mințile. V-a cucerit brusc și voi vă lăsați duși de val. Este prea brusc, șocant. Trebuie să fiți atent ce se ascunde în spatele acestui om.

SĂGETĂTOR

Sunteți printre cei păcăliți, aveți impresia că partenerul vă ascunde ceva, vă pune pe gânduri. E posibil să fie și o surpriză plăcută, dar mai rar. Ascunzișurile și minciunile sunt astăzi un motiv de noi iluzii. Sunt baloane de săpun.

CAPRICORN

Există o mică problemă de sănătate care vă strică ziua. Ceva vă strică planurile pe care le-ați făcut. Este o dezamăgire la mijloc.

VĂRSĂTOR

Trebuie să fiți atent la chestiunile de natură sentimentală. De azi înainte lucrurile se vor schimba pentru voi, puteți vedea pe cineva într-o altă lumină.

PEȘTI

Peste viața voastră plana un nor de ceață, era un mare semn de întrebare care vă măcina sufletul. Vă făceați griji și scenarii. Realitatea este cu totul alta. E nevoie de dialog în viața voastră. Nu vă lăsați otrăvit de scenarii și suspiciuni.

Foto: 123rf

Citeste și:

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop