Horoscop de weekend, 20 – 21 noiembrie: spunem ce nu trebuie

S-ar putea să spunem ce nu trebuie și pierdem prietenii și relații.

BERBEC

Toți cei care v-au atacat și au încercat să vă facă rău nu au nicio șansă. Aveți armele potrivite pentru a riposta. Astăzi dreptatea este de partea voastră și le arătați tuturor unde au greșit. Vă apărați drepturile…

TAUR

Vă folosiți de această zi pentru a reglementa niște chestiuni. Cineva se cam joacă cu răbdarea voastră. Astăzi ies la iveală niște adevăruri. Vi s-au ascuns anumite lucruri. Astăzi vă dați seama de relele intenții ale cuiva.

GEMENI

Astăzi primiți ceea ce vă doriți. Este cadoul universului pentru voi. S-ar putea ca o persoană cu intenții bune să vă activeze energiile. Creșteți și evoluați lângă această persoană.

RAC

Achitați niște datorii, scăpați de niște probleme de natură financiară. Astăzi este ceva legat de acte, vă preocupă o chestiune administrativă cu iz legal. Poate fi o moșternire sau un partaj?

LEU

Vă grăbiți și sunteți preocupați, vreți să puneți punct brusc și abrupt. Vreți să terminați cât mai curând o situație. Este o situație deosebită care o să surprindă multă lume. Aveți un curaj nebun să faceți ceva ce n-ați făcut până acum.

FECIOARA

Nu sunteți în apele voastre, vă închideți într-o cochilie. Cei dragi văd că nu sunteți bine… Energiile bune ale celor dragi vă ajută să depășiți acest moment depresiv în care sunteți. Trebuie să vă deschideți sufletul.

BALANTA

Se poate produce o cădere psihică, sunteți deziluzionat. Ceva v-a dezamăgit enorm. Imaginea falsă pe care ați creat-o în suflet despre ceva, astăzi vă dărâmă. Vă treziți din iluzie.

SCORPION

Până luni trebuie să terminați ceva, încă beneficiați de energia de la soare. Mobilizați-vă să faceți ce trebuie, adunați-vă forțele. Trebuie să terminați un proiect, aveți energie să terminați ceva.

SĂGETĂTOR

Întâlniți pe cineva care a trecut printr-o situație deosebită și dorește să vă împărtășească din experiența lui. Sunteți foarte atent la sfaturile celor din jur.

CAPRICORN

Planuri pentru acest weekend. Mergeți pe două căi pentru că amândouă sunt interesante. Pot fi două proiecte, două iubiri simultane, etc. Cum vă împărțiți în mod egal între aceste două căi? Asta este marea provocare.

VĂRSĂTOR

Este un weekend bun, vă implicați în activități energice, dinamice. Poate fi sport, o drumeție, o ieșire pe undeva în aer liber. Aveți bateriile încărcate.

PEȘTI

Trebuie să luați o decizie și nu e ușor de luat. E cam greu momentul. Puneți în balanță toate argumentele. Sunteți confuz și nesigur. Un weekend cu foarte multă indecizie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop