Horoscop de weekend: 30 aprilie – 1 mai, trezire la realitate

Horoscop de weekend: 30 aprilie – 1 mai, seara avem Lună Nouă deosebită, are loc o trezire la realitate.

BERBEC

Urmează șase luni de evaluare a vieții voastre: veți avea niște revelații, tot ce nu înțelegeați, toate întrebările vor primi răspuns. Vi se aruncă vălul de pe ochi, veți găsi drumul, veți ști pe unde s-o luați. Ceva urmează să se lumineze în viața voastră. Eclipsa de astăzi face lumină.

TAUR

Sunteți vedetele momentului, urmează o eliberare de ceva vechi, puneți punct la ceva ce singur vă dați seama că nu mai are rost, poate fi o persoană, un job, un viciu. Luați brusc decizii după ce vă dați seama că nu mai vreți. Vedeți trecutul într-o lumină și viitorul în altă lumină.

GEMENI

Vă schimbați direcția, vedeți o situație complet diferit. După acest weekend o să schimbați ceva, vă răzgândiți, aveți intuiția de a spune NU unei intâmplări. Dacă vedeți în perioada următoare că ceva nu merge, opriți-vă, că nu e pentru voi.

RAC

Zilele acestea vă decideți viitorul, faceți o alegere neașteptată, ceva ce are un risc pe care nu l-ați mai făcut, vă aruncați într-o zonă unde nu ați mai fost, este o nebunie, rezultatele sau transformarea se vor vedea în luna mai.

LEU

Schimbați ceva din viața voastră, ieșiți din zona de lamentare și de stres, aveți curajul de a lua taurul de coarne, într-un anumit plan veți decide să schimbați ceva. Lăsați temerile și neputința în trecut, sunteți marcat de niște emoții negative din trecut, ele v-au blocat, un eșec din trecut v-a marcat.

FECIOARA

Se naște un vis nou la orizont. Se schimbă ceva în scara voastră de valori, descoperiți ceva nou. Sunteți mai stăpâni pe voi, mai siguri pe ceea ce faceți, știți exact ce vreți, îi priviți diferit pe unii oameni din jur.

BALANȚA

Primți câteva lecții de viață, veți simți emoții ciudate, e vremea unor schimbări în viața voastră, vă transformați. Următoarele luni vor fi legate de aceste schimbări pe care o să le aveți, lucrurile se reașază altfel, vor avea loc schimbări majore în viața voastră.

SCORPION

Simțiți ceva special week-endul acesta. Va urma o perioadă destul de bulversantă, oamenii din jurul vostru vor căpăta alte etichete, o să vă schimbați modul în care îi priviți pe oameni: din prieteni pot deveni simpli amici, decideți unele încheieri de prietenii.

SĂGETĂTOR

Urmează o schimbare de decor, de adresă, de domiciliu, ori vreți să faceți câteva modificări în casa voastră. Nu vă mai place locul unde vă petreceți timpul și vreți să schimbați ceva.

CAPRICORN

Nu vă place să fiți strâns cu ușa și grăbit de alții, ritmul vostru vă aduce satisfacții doar că se întâmplă ceva în viața voastră, cineva ia o decizie brusc, ceva vă dă peste cap, se schimbă registrul relației sentimentale.

VĂRSĂTOR

Se întâmplă lucruri care vă influențează viața, ceva din trecut revine în viața vostră și reglează un lucru neterminat. Acest om vă arată un adevăr pe care nu l-ați știut. Pentru voi poate fi o eliberare. Lăsați regretele și amintirile în urmă.

PEȘTI

E posibil să priviți o relație altfel decât înainte. Dacă v-ați certat cu cineva, lucrurile se vor schimba. Ceva se vindecă în sufletul vostru, veți repara ceva, găsiți cuvintele și starea de a ierta.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop