Horoscop de weekend, 27 – 28 noiembrie, schimbări de planuri

BERBEC

Este un final de poveste, se încheie ceva. S-ar putea să fie cam brusc, poate vă grăbiți să puneți punct, semn că nu mai puteți. Simțiți nevoia să încheiați ceva, a fost un efort deosebit. Ați cam obosit, a fost o corvoadă.

TAUR

Faceți planuri pe termen lung, dar vă sfătuiți cu cineva. Discuțiile se transformă în certuri tensionate. Vă contraziceți, cereți alte păreri, nu ajungeți la niciun rezultat.

GEMENI

Poate primiți o veste bună legată de viața profesională. Sunteți mândru de un rezultat pe care l-ați făcut, sunteți remarcat. Este un moment de succes.

RAC

Ați putea primi aprecieri, sunteți în centrul atenției. Cineva vorbește despre voi în termeni plini de admirație. Vă crește stima de sine. Depășiți un rival.

LEU

Aveați niște griji, dar dintr-o dată luați o atitudine zen și vă spuneți Nu mă mai interesează. Veți spune STOP stresului, scăpați de angoasă și de obsesia pentru acea problemă. Începeți să vedeți partea plină a paharului. Vă duceți într-o zonă mai optimistă și mai plăcută.

FECIOARA

Un weekend plăcut în plan relațional. Prietenii sunt alături de voi, vă uniți toți dar nu e muncă, este distracție și bucurie. Vă simțiți bine, vă încărcați bateriile.

BALANȚA

O confruntare cu un inamic, cineva din jur are o personalitate abruptă, are o energie negativă. Nu puteți evita această întâlnire, este un om toxic. Nu vă face bine acest om. Aruncă săgeți otrăvite înspre voi.

SCORPION

Aveți ambiția de a termina ceva, vă folosiți de toate resursele pentru asta. Străluciți astăzi, aveți o motivație enormă. Îi manipulați pe toți pentru succesul acestui plan.

SĂGETĂTOR

Sunteți într-un blocaj, se schimbă un plan, aveați ceva în gând, nu se mai face. Se amână unele lucruri, nu se mai întâmplă. Nu mai plecați unde aveați de gând să petreceți wekendul. Vă odihniți, în schimb.

CAPRICORN

Apar discuții cu anumite persoane care nu sunt de acord cu voi. Se ridică tonul și ei vin cu argumente, cu refuzuri, vă pun bețe în roată. Se schimbă planuri și nu ies lucrurile așa cum le-ați dorit. Acești oameni se impun cu forța. Vă deranjează foarte tare.

VĂRSĂTOR

Un weekend mai neplăcut, niște eșecuri. Vă întâlniți cu cineva care vă strică ziua, în loc să aveți un weekend amuzant, vi se îneacă toate corăbiile. Dacă stați în preajma acestor oameni o să aveți un weekend trist. Nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă cu cineva.

PEȘTI

Aveți un sentiment de pace în plan emoțional. Nu mai este incertitudinea aceea pe care ați avut-o. Apar niște semnale care vă aduc garanții. Primiți răspunsuri clare, palpabile, care nu mai lasă loc de înterpretări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop