Horoscop de Weekend: 25 – 26 decembrie

Nu este un weekend liniștit, chiar dacă este o sărbătoare importantă a Creștinității. Jupiter va ieși din Vărsător. Se pregătesc evenimentele care vor urma la finalul acestui an.

BERBEC

Nu sunteți în cea mai bună formă, dar ceea ce simțiți voi astăzi este nevoia de a vă adapta de mediul care vi s-a dat. Tolerați situația actuală, deși nu este ceea ce vă doriți. V-ați fi dorit să fiți în altă parte, cu altcineva?

TAUR

Un weekend minunat, cu iubire și pasiune. Luna din Fecioară vă dă apă la moară să vă reaprindeți focul pasiunii. Unii chiar vă îndrăgostiți în acest weekend. Primiți concret o dovadă de iubire.

GEMENI

Trecător aveți niște senzații de singurătate, simțiți că lipsește cineva din viața voastră. Aveți o vagă senzație de cădere, de dezamăgire. Ați fi vrut să vă izolați, s-ar putea să nu fiți înconjurați de un anturaj potrivit.

RAC

Ceva nu e în regulă cu voi, ceva vă doare, dar nu vreți să se știe, nu arătați nimic ce se întâmplă cu voi. Vă puneți o mască, arătați o imagine falsă în jur. Pe voi vă încearcă niște emoții. Este o minciună necesară, nu vreți să îngrijorați pe nimeni.

LEU

Auziți o veste dramatică din viața cuiva, ceva vă spune că așa trebuia să se întâmple. Sunteți resemnați, problema nu este a voastră. Aveți un rol important în viața acestui om, rolul vostru este pozitiv în viața acestui om.

FECIOARA

Vă mustră conștiința sunteți copleșiți de propriile greșeli, vă dați seama că aveții niște puncte fragile. Erorile și slăbiciunile voastre vă duc cu gândul la Divinitate, la spovedanie.

BALANȚĂ

Un moment de clarificare a apelor, e posibil să aveți niște discuții. Optimism și energie pozitivă pe care o veți împrumuta de la cineva din jur. Pot apărea planuri noi, apărute peste noapte, neplanificate.

SCORPION

Emanați o anumită energie și toată lumea vă remarcă, dintre toți, voi ieșiți în evidență. Câștigați încrederea tuturor, sunteți vedeta familiei, primiți recompense.

SĂGETĂTOR

Sunteți încărcați de energie, puneți foarte mult preț pe cuplu, pe iubire, pe prietenie. S-ar putea să primiți un semn de prețuire de la cineva. Cineva care până mai ieri era amic acum vă dă niște semnale ambigue… transmite altceva.

CAPRICORN

Aveți planuri mărețe de viitor dar nu vreți să le faceți publice. Puteți primi tot felul de vești neașteptate cu conotații subtile, fiți un pic atenți la coincidențe, universul vrea să vă transmită un mesaj. Intuiția vă șoptește ceva…

VĂRSĂTOR

Planuri multe, drumuri, deplasări, vă întâlniți cu oameni, voi străluciți peste tot, iar bilanțul vostru pentru un anumit plan al vieții voastre iese foarte bine. Se încheie o etapă într-un moment optimist.

PEȘTI

Primiți o veste sau o rezolvare pe care o așteptați demult. Se clarifică niște nebuloase, poate primiți un mesaj pe telefon. Vă veți liniști, se așază lucurile în mintea voastră. Vă bucurați de un weekend liniștit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop