Horoscop de weekend: 16 – 17 octombrie. Suferințe din dragoste. Greșeli sentimentale. Infidelități. Minciuni

Nu suntem în apele noastre. Venus formează opoziție cu Lilith (Luna Neagra) în Gemeni, este o confruntare dură. Suferim din iubire… Nu e cea mai fericită perioadă, este mai mult o lecție. Ies la iveală neadevăruri și minciuni. 

Berbec: Un weekend foarte agitat, aveati nevoie de somn si relaxare, dar nu vă puteți relaxa. Aveți un plan de dus la punct, sunteți înconjurați de prieteni și mulți oameni. Aveți treabă, aveți ceva important de făcut. Clar, nu vă relaxați. Poate duminică, mai după amiaza.

Taur: Un weekend cu multă energie pozitivă, dar cu multe ghinioane. Nimic nu e ceea ce trebuie. V-ați bazat pe niște iluzii care dispar brusc. Entuziasmul scade sâmbătă seară. Așa faceți mereu, vă entuziasmați grozav și apoi dați brusc față în față cu realitatea.

Gemeni: Voi sunteți vizați de acea problemă karmică, nu sunteți în cea mai bună lumină. Ați greșit cândva grav de tot, iar astăzi s-ar putea să iasă la suprafață. Credeați că n-o să se afle… În acest weekend ies la iveală lucruri din trecut.

Rac: Treceți printr-un moment dificil, se răcesc sentimentele. Suteți lipsiți de energie, nu mai aveți interes pentru ceva anume. S-ar putea să fie o relație sentimentală. Este ceva pe ducă în viața dumneavoastră… O lăsați să moară și nu mai faceți niciun efort.

Leu: Se încheie un capitol din viața voastră, se clarifică o situație. Zilele următoare porniți în altă direcție, aveți energia necesară să porniți într-o altă zonă. Aveți încredere în forțele voastre.

Fecioara: Sunteți implicați în situații destul de gri. Sunteți criticați, vi se aruncă niste acuze, există o mică ceartă, un schimb de păreri contradictorii.

Balanța: Soarele din zodie este prins de Pluto din Capricorn, ceea ce înseamnă un blocaj. Nu puteți merge mai departe dacă nu rezolvați probemele din trecut, sunteți blocat într-o chestiune pe care nu ați terminat-o, este frustrant, dar nu puteți merge mai departe.

Scorpion: Primiți o veste care vă îngrijorează, vă irită, vă scoate din zona de confort. Aceste vorbe vă macină și vă aduc îngrijorare. Sunteți suspicios cu cei din jur, weekendul acesta vă transformați într-un adevărat detectiv. Vreți să știții ce e dincolo de aparențe.

Săgetător: Venus e la voi în zodie și vă aduce îngrijorare și emoție negativă. Sunteți stresat și supărat. Vedeți numai probleme în jur, sunteți blocat, vă e frică să luați decizii. Vă este frică de ceva… dar nu faceți nimic pentru asta. Vă e frică să luați decizii, sunteți prudent.

Capricorn: Sunteți vizat de aspecul care are loc în acest weekend. Ceea ce arătați lumii este invers față de ceea ce simțiți. Orice lucru care se întâmplă vă aruncă în depresie și supărare, sunteți instabil emoțional. Cei din jur vă influențează starea psihică. Treceți de la o extremă la alta.

Vărsător: Lucruri interesante în acest weekend. Dar ceva vă taie elanul și bucuria. Vă suciți brusc. Vi se schimbă starea de spirit. Rămâneți fără chef, fără combustibil. Aveți o atitudine egoistă.

Pești: Sunteți într-o stare de bine, sunteți un adevărat poet. Atenție la cei care vă iau drept fraier, cineva profită de starea voastră bună. Atenție la cei care se dau drept victime. Este multă falsitate în preajmă.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop