Horoscop 9 septembrie. Zodia care va lua alt drum în viață

Horoscop 9 septembrie

Horoscop 9 septembrie. Contextul astral al zilei este favorabil schimbării. Ziua de azi este decisivă pentru o anumită zodie. Acești nativi și-au dat seama de ceva vreme că nu-i definește cariera și că pe plan personal nu au apucat să evolueze prea mult. Azi a venit, în sfârșit, acel moment în care vor îndrăzni să ia taurul de coarne și să facă o schimbare benefică mai cu seamă pentru sănătatea lor psihică.

BERBEC

Azi, vă înfurie destul de multe lucruri și destul de mulți oameni în jurul vostru. Dar reușiți să vă reprimați trăirile cu brio, iar pentru asta trebuie să vă felicitați. Chiar e mare lucru că ați ajuns la acest nivel la care vă țineți în frâu pornirile și reușiți să nu iscați conflicte.

TAUR

La urechile voastre ajung niște bârfe care vă cam dau peste cap, bârfe despre voi, lansate de oameni pe care îi credeați apropiați. Fiți, totuși, reticenți la aceste zvonuri. Nu le-ați auzit din gura celor care le-au spus, așa că există șanse ca vorbele lor să fi ajuns într-o variantă deformată și exagerată la urechile voastre.

GEMENI

Charisma voastră și buna-dispoziție îi vor atrage pe mulți în jurul vostru. Cel mai probabil, nu au niciun interes să vă intre în grații, ci vor doar să se adape de la izvorul energiei voastre pozitive. Nu este deloc exclus ca printre ei să se afle un viitor partener de viață.

RAC

Vă scapă din vedere lucruri importante. Aveți impresia că trebuie să vă notați absolut totul în agendă. Asta nu ar fi chiar rău, însă, relaxați-vă. Nu sunteți datori să faceți voi tot acum, aici. Ocupați-vă de voi mai întâi, fiți bine cu voi, apoi vedeți ce aveți de făcut cu acele multe sarcini.

LEU

Nu mai acordați încredere tuturor atât de ușor. Dați prea multe detalii despre voi iar asta nu este foarte înțelept. Nu e cazul să vă pierdeți încrederea în oameni și să deveniți paranoici, dar nici nu vă puneți sufletul pe tavă. Oricât de multă încredere ați avea în oameni, aceștia sunt, din păcate, schimbători.

FECIOARĂ

Veți avea parte de o surpriză frumoasă și total neașteptată astăzi, în contul zilei voastre de naștere. Poate să fie chiar partenerul de viață autorul ei sau, în orice caz, cineva care vă iubește foarte mult și care și-a propus să vă lase cu gura căscată.

BALANȚĂ

Azi sunteți buni comunicatori. Reușiți să vă înțelegeți cu toată lumea, ba chiar, să aplanați conflicte chiar dacă voi nu sunteți în niciunj fel implicați în acestea. Dacă, în ulima perioadă, au existat disensiuni cu membri ai familiei sau cu partenerul de viață, acestea au șanse azi să se stingă, pentru că știți cum să puneți problema și să le câștigați încrederea.

SCORPION

De ceva vreme, sunteți complet nemulțumiți de drumul pe care mergeți. Investiți mult prea mult timp în muncă, toată energia vi se duce într-acolo, iar viața personală este practic inexistentă. Contextul astral al zilei vă ajută să vă treziți la realitate, să ziceți NU atunci când simțiți că sunteți copleșiți de volumul de muncă, să vă reorientați prioritățile. Este o zi mare pentru voi. Poate fi începutul unei vieți frumoase.

SĂGETĂTOR

Sunteți invitați de niște persoane apropiate în oraș și aveți tendința să refuzați motivând că sunteți obosiți. Chiar de-ar fi așa, merită efortul. Aveți șansa să cunoașteți o persoană importantă, influentă, care v-ar putea fi sprijin la un moment dat.

CAPRICORN

O melodie, un loc anume, un parfum, ceva de genul acesta  vă trimite azi în trecut, într-un trecut pe care credeați că nu-l veți regreta, dar aazi vă trezește nostalgii. Poate pentru că în acel trecut exista o persoană care a rămas în vreun cotlon al sufletului vostru.

VĂRSĂTOR

Primiți niște laude bine-meritate azi, pentru niște rezultate spectaculoase la locul de muncă. Deocamdată va trebui să vă mulțumiți doar cu elogiile. Bonusurile vor veni, dar nu chiar azi, însă nici peste foarte multă vreme.

PEȘTI

Aveți tendința să luați personal niște observații pe care vi le face un superior, dar nu e cazul. Dacă sunteți cu conștiința împăcată că ați făcut tot ce a ținut de voi ca lucrurile să meargă bine, asta e cel mai important și atunci chiar nu e cazul să puneți la suflet reproșurile.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop