Horoscop 9 octombrie. Zodia care găsește o portiță de scăpare dintr-o încurcătură

Horoscop 9 octombrie. Ziua de azi este una plină, în care nativii din mai multe zodii vor simți că nu le ajunge timpul să bifeze toate lucrurile de pe agendă. În graba de a face multe lucruri, unii nativi vor intra în tot felul de încurcături. O zodie, însă, găsește azi o portiță de scăpare dintr-o încurcătură în care singură a intrat. 

BERBEC

Aveți multe de făcut azi, de ajuns în multe locuri și nu știți cum ați putea gestiona aceste lucruri, ceea ce că amplifică starea de anxietate. Ei, bine, amintiți-vă că ziua tot 24 de ore are, nu s-a mărit între timp, așa că nu aveți de făcut decât să vă prioritizați activitățile. Cu siguranță mai sunt lucruri care suportă amânare până mâine-poimâine.

TAUR

Vă grăbiți peste măsură și nu sunteți atenți la ce spuneți. Mesajele voastre ar putea fi interpretate greșit de cei cărora le adresați. Există riscul să le transmiteți altceva oamenilor, ceva ce nici prin cap nu v-ar fi trecut. Dacă aveți astfel de scăpări, nu lăsați lucrurile nelămurite. Calrificați-le cât de repede puteți.

GEMENI

Partenerul de viață vi se pare rece și indiferent și atitudinea asta vă deranjează peste măsură. Nu e nevoie să ghiciți ce se întâmplă cu el. Întrebați-l direct, fără să aruncați în el cu acuze și cu reproșuri. Dacă nu are dispoziția necesară pentru a purta un dialog cu voi, nu-l presați. Se va întâmpla și acest lucru în zilele următoare.

RAC

Azi nu funcționați la capacitate maximă. Oboseala își spune cuvântul. Vă puteți confrunta cu dureri de cap, de ochi sau cu probleme digestive. Nu este nimic de speriat, dar aveți nevoie de o pauză. Organismul vostru are mare nevoie de un restart.

LEU

Tensiunea plutește în aer și e nevoie doar de o scânteie pentru ca lucrurile să degenereze. Din păcate, riscul de a cădea pradă unei crize de nervi este destul de mare în cazul vostru. Dacă nu reușiți să vă temperați, puteți da naștere unor conflicte majore.

FECIOARĂ

În trecutul nu foarte îndepărtat, v-ați dat cu părerea despre o cunoștință, poate un coleg sau vreo rudă. I-ați pus vorbe în gură, iar recent acele lucruri au ajuns la urechile respectivei persoane, iar respectiva persoană a tot încercat să se răzbune, să vă strice imaginea, să vă saboteze acțiunile. În unele cazuri, chiar a reușit. Luați în calcul faptul că cel care i-a transmis ar fi putut “să mai pună” și de la el. Contextul astral vă ajută să ieșiți din încurcătura asta și să lămuriți lucrurile prin intermediul unui prieten comun, care își va lua misiunea de avocat al vostru.

BALANȚĂ

Curiozitatea unei persoane ajunge să vă enerveze peste măsură azi, iar dacă până acum ați suportat cu stoicism, a venit momentul să reacționați. V-a ajuns să răspundeți la întrebări și să satisfaceți curiozități referitoare la viața voastră personală, așa că azi, probabil pe un ton  nu foarte prietenos, îi veți spune acelei persoane că vă deranjează curiozitatea ei și că nu mai sunteți dispuși să-i dați apă la moară.

SCORPION

La serviciu, apar mici conflicte legate de modul în care sunt împărțite sarcinile. Spuneți-vă punctul de vedere, iar dacă pare că nu sunteți luați în seamă, nu vă agitați mai mult decât e cazul. Faceți exact atât cât puteți face în timpul celor 8 ore de program.

SĂGETĂTOR

Vă paște o încurcătură pe parte financiară astăzi. Poate fi vorba despre o sumă de bani care vă aparține, dar, din motive birocratice sau administrative, tot circulă de la unii la alții și nu pare să mai ajungă la voi. Ei, bine, veți intra curând și în posesia acelor bani. Nu trebuie decât să mai aveți puțină rădare și să urmăriți parcursul.

CAPRICORN

Aveți, azi, parte de o întâlnire tulburătoare, cel mai probabil cu un fost partener de viață pe care nu l-ați mai văzut de ani buni. Posibil ca, zilele trecute, chiar să vă fii gândit la el. Revederea vă face plăcere și vă tulbură în egală măsură. Dacă rana voastră nu e complet vindecată, nu o o decizie înțeleaptă să faceți schimb de numere de telefon sau de profiluri de Facebook.

VĂRSĂTOR

Azi, își fac apariția niște îndoieli cu privire la sinceritatea partenerului de cuplu. Aveți mare grijă ca nu cumva aceste îndoieli să nu ajungă să vă afecteze relația. Încercați să renunțați la suspiciuni. Suspiciunile alimentează fricile și de ce să permiteți fricilor să vă controleze dacă oricum nu aveți nicio certudine că partenerul vă minte? Încercați să aflați ce se-ntâmplă cu el și nu vă mai faceți scenarii.

PEȘTI

Fiți foarte atenți la sfaturile pe care vi le dau prietenii, mai ales în cazul în care le povestiți problemele voastre și ei vin cutot felul de idei, de soluții. Nu luați de bun tot ce vine de la ei, treceți întâi prin filtrul gândirii voastre. Poate la voi nu se aplică aceleași soluții care s-au aplicat la ei.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop