Horoscop 9 mai, o zi în care problemele financiare ies la suprafață

Horoscop 9 mai, cei mai mulți dintre noi am trecut printr-un mare dezechilibru într-un domeniu al vieții noastre. Trebuie să învățăm să ne adaptăm unor schimbări în viața noastră.

BERBEC

Te gândești să-ți achiziționezi ceva pentru casă, fie o piesă de mobilier, fie un accesoriu deco. Totodată iei în calcul și eventuale investiții pentru schimbări majore în locuință. E momentul potrivit pentru a-ți reîmprospăta locuința.

TAUR

Pentru că nu-ți plac schimbările, vrei să lași lucrurile exact așa cum sunt, fără să intervii în vreun fel. Dar astăzi, ieși din tipare. Ești un Taur rebel gata să rupă în bucăți zidurile de protecție pe care tot el le-a construit.

GEMENI

Te gândești că ar trebui să-ți faci niște analize medicale? Nu mai amâna. Nu e nimic grav, dar unele lucruri trebuie făcute. Sună chiar azi la medicul de familie și stabilește o programare.

RAC

Astăzi preocuparea ta principală este cariera, viața profesională, problemele de la birou sau un deadline dificil. Un membru al familiei va rupe însă tensiunea de care te ești înconjurat(ă).

LEU

Toată ziua te gândești la bani, la cum să-ți crești veniturile. Ai și de ce să te preocupe această chestiune: în ultima vreme nu-ți mai ajung, simți cum îți alunecă printre degete și pare că nu câștigi atât de bine încât să fii relaxat(ă).

FECIOARĂ

De câteva zile tot plănuiești o escapadă, o ieșire, o mini-aventură. Călătoria aceasta va fi una de bun augur pentru că ai nevoie de odihnă și relaxare.

BALANȚĂ

Ultimele zile n-au fost cele mai plăcute, nu-i așa? Te gândești să faci un împrumut bancar sau să ceri o mărire de salariu? Mai așteaptă câteva zile până când situația se va reglementa. Amâna orice decizie pe care trebuie s-o iei azi.

SCORPION

Ai noroc în tot ceea ce-ți propui azi. Astrele sunt în cea mai benefică poziție, cea aducătoare de belșug. Nu câștigurile la loto trebuie să te preocupe ci câștigul pe plan emoțional. Poți fura inima cuiva azi…

SĂGETĂTOR

Trebuie să dai un răspuns sau să iei o decizie care îți va afecta viitorul. Cineva are nevoie de tine. Iată o provocare pentru care va trebui să fii pregătit(ă).

CAPRICORN

Ești într-o dispoziție romantică și melancolică. De câteva zile nostalgia îți dă târcoale, nu e un lucru rău, dar nu uita că trecutul trebuie lăsat în urmă. Învățăm de pe urma lui, dar nu-l aducem în prezent.

VĂRSĂTOR

Ai de făcut ceva în casă, fie o reparație, fie o modificare. Studiază bine oferta de pe piață și nu te grăbi. Este ziua în care nu stai bine la capitolul acte, semnături, facturi, etc

PEȘTI

N-a spus nimeni că-i ușor să găsești echilibrul în viață. Dar timpul dedicat familiei și prietenilor nu trebuie neglijat. E posibil să planuiești o scurtă călătorie. Du-te cu încredere!

Horoscop Urania 7 – 12 mai

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop