Horoscop 9 iunie 2020. O zi interesantă. O zi care stă sub semnul echilibrului și al regăsirii

Horoscop 19 aprilie

Ușoare conflicte pentru toate zodiile. Fie că vorbim despre lupte interioare, fie că vorbim despre conflicte cu terți.

Horoscop 9 iunie 2020 Berbec
Încăpățânarea este cel mai mare dușman pe care îl ai astăzi. Dacă apelezi la tact, într-o măsură importantă poți trece peste problemele zilei. Acceptă și părerea celor din jur și chiar nu vei mai avea vreo problemă.

Horoscop 9 iunie 2020 Taur
Dragostea este cea care-ți conduce această zi și bine ar fi să-i acorzi mai multă atenție. Spune-i adevărul persoanei pe care o apreciezi și vei avea ocazia să trăiești poate cea mai frumoasă poveste de dragoste de până acum.

Horoscop 9 iunie 2020 Gemeni
Astăzi este despre un vis pe care-l ai în cariera ta. Nu-l lăsa să zacă într-un colț uitat. Acționează. Petrece clipe frumoase alături de cei dragi și discută cu ei problemele care te-au supărat până acum.

Horoscop 9 iunie 2020 Rac
Oameni noi în viața ta, oameni pe care o să-i simți foarte aproape astăzi. Mai mult decât atât, este posibil ca unele probleme pe care le ai să le rezolvi cu ajutorul acestor persoane despre care nu știi mare lucru.

Horoscop 9 iunie 2020 Leu
Despre tine se spune că ești regele junglei. Astăzi chiar că ți se reconfirmă acest statut. Toate lumea vine la tine să-ți ceară sfaturi, dar mai bine i-ai trimite să-și găsească singuri rezolvările.

Horoscop 9 iunie 2020 Fecioară
Mergi înainte cu planurile pe care le ai. Nu te lăsa pe tânjeală. Continuitatea și perseverența sunt cheile succesului. Cu cât îți respecți mai bine planurile trasate cu atât o să ajungi mai repede la obiectiv. Notează totul și fi obiectiv.

Horoscop 9 iunie 2020 Balanță
Uneori parcă refuzi să accepți cât ești de minunat ca om. Lasă deoparte excesul de modestie. Acceptă toate complimentele care ți se fac astăzi pentru că ele reflectă exact ce și cum ești.

Horoscop 9 iunie 2020 Scorpion
O zi care te consumă psihic, dar care îți reconfirmă puterea și statutul. Atunci când lucrurile se vor închide în favoarea ta, fii blândă cu cei din jur. În esență nu este vina lor că au gândire limitativă.

Horoscop 9 iunie 2020 Săgetător
Astăzi este despre pragmatism și despre voluntariat. Rezervă-ți timpul și energia în favoarea oamenilor care chiar contează pentru tine. Oprește toate relațiile care nu-ți plac, toate alăturările care-ți consumă energia pozitivă.

Horoscop 9 iunie 2020 Capricorn
Astăzi nu ești în apele tale, iar succesul unui prieten te face să te simți și mai rău. Neplăcut și greu de înțeles. Încearcă să te detașezi și să te concentrezi pe propria-ți persoană și ai să vezi că ți se vor limpezi și sentimentele.

Horoscop 9 iunie 2020 Vărsător
Nu te simți bine în spațiul în care exiști astăzi, iar asta te încarcă negativ. Te rog nu mai pune atât de multă presiune pe tine, nu te mai chinui din proprie inițiativă. Vei ajunge acolo unde vrei.

Horoscop 9 iunie 2020 Pești
Neîncrederea în forțele proprii și nesiguranța te țin pe loc, astăzi. Inima îți este împărțită, iar acesta este motivul pentru care ajungi să faci compromisuri. Pune totul pe pauză și alege ce-ți trebuie cu adevărat.

Credit foto: Revista Avantaje

Copiii plătesc pentru păcatele părinților? Care este teoria părintelui Constantin Necula

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro