Horoscop 8 octombrie, zodia care astăzi intră în jocuri periculoase de flirt, cuceriri, seducție

Horoscop 8 octombrie, o zi cu multe evenimente, conjuncția dintre Soare și Marte vine cu un plus de tensiuni și nervi.

BERBEC

O mică problemă de comunicare cu cei tineri. Nu reușiți să creați o punte de înțelegere, este mult orgoliu și încăpățânare, sunt nervi la mijloc și uși trântite. Cel mai probabil sunt diferențe mari de generație. Se aud reproșuri și cuvinte grele.

TAUR

Este o zi ciudată. Este o zi a surprizelor. Horoscopul de săptămâna trecută v-a averizat asupra acestui pericol, ați primit avertismente. Venus vă bagă în mari belele… atenție la relații extraconjugale sau la lucruri interzise. Este ca un magnet.

GEMENI

Iubirea este în centrul atenției pentru voi zilele acestea. Mai ales că în ultima vreme a fost un pic de suferință în acest sector. Astăzi aveți tot ce vă trebuie pentru a aduce lumină în plan sentimental. Se poate numi revenirea la normal în viața de cuplu, de reluarea unei relații. Suferința se încheie astăzi.

RAC

Puteți interacționa cu un Taur, într-un mod special. Fiți atenți astăzi. O planificare făcută de voi în cele mai mici detalii s-ar putea să eșueze grav. Banii strânși se pot risipi, se dau multe lucruri peste cap, apoi veți face un efort pentru a restabili ordinea.

LEU

Sectorul relațiilor amoroase este foarte bine conturat. Începând de azi veți scăpa de niște griji. Sunteți bine și aveți o atitudine ușor superficială. Intrați în niște jocuri, flirt, cuceriri, seducție, distracție… Puteți primi semnale de la cineva drag. Aveți un șarm aparte astăzi.

FECIOARA

Vă vindecați de griji, stres, probleme, dileme. Tot ce vă ținea blocat într-o zonă de unde nu mai găseați ieșirea. Are loc un eveniment astral care vă scoate din starea de rău în care v-ați aflat în ultima perioadă. Vi se limpezesc gândurile.

BALANȚA

Apare în preajma voastră o persoană care vă scoate din zona de rutină. Vine cu multe chef de aventură și acțiune, acest om, este gura de aer proaspăt de care aveați nevoie. Poate fi un bun prieten, sau un fel de mentor, care vă ține predici fără să vă judece. Vă stimulează acest om care vine.

SCORPION

Ies de la naftalină zone ascunse, erori care se repetă ciclic, fără să reușiți să scăpați de ele. Revine un soi de durere în viața voastră și vă irită, vă supără la culme. De fiecare dată această suferință vă supără la culme, vă zgândărește emoțiile.

SĂGETĂTOR

Aveți un mare aliat în Venus. Vă simțiți atractivi, aveți dorința de a călători, de a cunoaște oameni noi, vă lărgiți orizontul. Simțeați deja nevoia de noutate, de o coafură nouă, de haine noi. Aveți un sentiment de satisfacție și bucurie. Sunteți fericit pentru că vă iubiți pe voi. Ceva funcționează foarte bine în viața voastră.

CAPRICORN

Aveți o stare de eliberare a unor blocaje. Dilemele se limpezesc, frânghiile care vă țineau vă lasă liberi. Lacătele se deschid și o nouă energie vă inundă. Sunteți plini de optimism. Relația de cuplu poate reporni, primiți o a doua șansă de a mai încerca o dată ceva.

VĂRSĂTOR

Primiți energie din belșug, Venus vă aduce confirmări. Sunteți siguri pe voi, iar Venus vă clarifică mintea și direcția. Este momentul potrivit pentru a vă trezi la realitate. Nu mai oscilați și mergeți pe calea cea bună

PEȘTI

Venus vă aduce noroc cu carul în sectorul profesional. Este un cumul de factori norocoși, benefici și de bun augur care vă scot dintr-o zonă de așteptare și neîncredere. Aveți curaj să ieșiți din zona de confort.

Foto: 123rf

Citeste și:

Influența elementului Apă asupra zodiilor: Rac, Scorpion, Pești

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop