Horoscop 7 septembrie 2021. Precauție, griji, atenție la greșeli

Horoscop 7 septembrie 2021. Mai multă precauție este recomandată în perioada aceasta…

Horoscop 7 septembrie. BERBEC

O minte deschisă este pregătită pentru tot felul de informații. Veștile bizare care circulă astăzi pe la urechea ta trebuie trecute prin filtrul bunului simț și apoi crezute și asimilate.

Horoscop 7 septembrie. TAUR

Ai tendința să lași de la tine cam prea mult în ultima perioadă de timp. Este foarte frumos că ești tolerant(ă) cu ceilalți dar trebuie să înveți să pui și frână.

Horoscop 7 septembrie.  GEMENI

Faci parte din categoria celor care la nevoie se victimizează excesiv. La nativii Gemeni această trăsătură ascunde o mare problemă: vrei să treci nevăzut, neauzit, neștiut peste o situație grea de viață.

Horoscop 7 septembrie.  RAC

Te bucuri de foarte multă atenție astăzi, mai ales din partea sexului opus. Te faci plăcut(ă), ai un vibe bun, o mină de om optimist și toate acestea se simt în jur.

Horoscop 7 septembrie.  LEU

Gata cu lamentările! Trebuie să acționezi, să iei taurul de coarne și să spui stop unei situații de viață care nu-ți aducea nicio satisfacție. Cât mai repede, cu atât mai bine.

Horoscop 7 septembrie.  FECIOARA

Trecutul își are rostul lui, a fost o lecție învățată. Nu putem să ne raportăm la trecut orice-am face în prezent. Dacă nu mergi mai departe riști să aluneci pe panta anxietății și neputinței.

Horoscop 7 septembrie.  BALANȚA

Marte în poziție ușor retrogradă îți dă înțelepciunea de a cântări bine lucrurile, de a nu te amesteca în discuții contradictorii și în certuri. Astăzi eviți orice conflict.

Horoscop 7 septembrie.  SCORPION

Există un lucru pe care nu ți-l spune nimeni, și anume că mândria și orgoliul tău îi îndepărtează pe oameni de lângă tine. Ai pierdut mulți prieteni buni din cauza aceasta…

Horoscop 7 septembrie.  SĂGETĂTOR

O veste te agită peste măsură și te scoate din zona de confort. Nu poți astăzi să clarifici această problemă pentru că ești din cale-afară de nervos. Mai lasă să treacă două-trei zile.

Horoscop 7 septembrie.  CAPRICORN

Ziua de astăzi stă sub semnul echilibrului: dacă ești înconjurată de oameni cu care rezonezi, te vei simți minunat. Dacă, în schimb, ai în jur persoane negativiste și invidioase, va fi un fiasco.

Horoscop 7 septembrie. VĂRSĂTOR

Fii cu ochii în patru astăzi la amici și prieteni, la cunoștințe sau vecini. Cineva îți va aduce o veste de mare impact pentru tine.

Horoscop 7 septembrie.  PEȘTI

Psihicul tău are nevoie de un imbold pentru a ieși din zona gri în care se află. Ai putea să ieși la o plimbare sau să vizitezi pe cineva drag, să stai de vorbă cu cineva care îți aduce satisfacții.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop