Horoscop 7 octombrie. Zodia care este pusă într-o situație ingrată

Horoscop 7 octombrie

Horoscop 7 octombrie. Nativii din mai multe zodii sunt puși, azi, în fața unor situații inedite, care multora li s-ar putea părea incomode. În realitate, este vorba despre modul în care acești nativi percep respectivele situații, care ar trebui să ducă la lămurirea anumitor lucruri. Nativii dintr-o anumită zodie pot fi puși într-o situație ingrată.

BERBEC

După un weekend în care toate v-au mers ca pe roate, azi lucrurile încep să… revină la normal și să se complice. Toată lumea din jurul vostru pare să fie nemulțumită, agitată, toate-s cu susu-n jos și chiar dacă știți să gestionați situațiile stresante și să țineți la distanță energiile negative, ceea ce se întâmplă azi nu are cum să nu vă influențeze câtuși de puțin.

TAUR

Cineva ar putea să vă întindă azi o capcană. Fiți foarte atenți la conversațiile pe care le purtați azi și ascultați-vă intuiția. Dacă cineva vă spune un lucru care vă face să vă simțiți inconfortabil, asta nu înseamnă decât că intuiția vă trage un semnal de alarmă. Evitați să dați prea multe informații.

GEMENI

Sunteți puși, azi, într-o situație în care nu sunteți tocmai în largul vostru. Poate fi vorba despre prezența unei persoane în compania căreia nu vă simțiți bine sau ale cărei cuvinte vă fac să nu vă simțiți confortabil. Nu este nicio rușine să părăsiți situația respectivă. Nici nu trebuie să vă bateți capul să găsiți cine știe ce pretexte elaborate. Pur și simplu scuzați-vă că aveți ceva urgent de făcut, fără alte explicații.

RAC

Partenerul vostru de viață are un comportament ciudat, vi se pare că vă ascunde ceva. Încercați să vorbiți cu el fără să-i reproșați ceva și, mai ales, fără să-i dați impresia că-i cereți socoteala. Dacă nu este dispus să discute, reluați încercarea mâine sau în zilele următoare. În niciun caz situația nu trebuie lăsată așa.

LEU

La serviciu, se sparg degeaba în capul vostru niște oale. Nu aveți nicio implicare în lucrurile care s-au petrecut acolo și pentru care sunteți trași la răspundere sau cel puțin implicarea voastră nu este într-atât de mare încât să trageți ponoasele. Spuneți clar și răspicat cum stau lucrurile din punctul vostru de vedere și nu încercați să acoperiți pe nimeni. Sunt situații în viață în care nu e cazul să fim toleranți.

FECIOARĂ

Puteți cunoaște, azi, o persoană de sex opus care să vă cucerească imediat într-un loc la care nu v-ați fi gândit niciodată. Șarmanți și comunicativi cum vă știm, cu siguranță îi veți face o impresie bună. Rămâne doar să vă cunoașteți mai bine pentru a vă putea decide dacă porniți la drum împreună.

BALANȚĂ

Cineva găsește azi e cuviință să fie ironic la adresa voastră, însă nu sunteți în ziua voastră bună, așa că nu doar că nu veți aprecia glumele, dar chiar veți riposta destul de agresiv.

SCORPION

Vă puneți nenumărate semne de întrebare în legătură cu o anumită persoană pe care o credeați de încredere, iar ceea ce veți descoperi despre ea nu este deloc pe placul vostru. Sunteți dezamăgiți și nu reușiți să înțelegeți de ce o persoană atât de apropiată a decis să vă trădeze.

SĂGETĂTOR

Aveți tendința de a lua lucrurile mult prea personal astăzi și veți simți că sunteți ținta răutăților celor din jur. Tot ce trebuie să faceți este să tratați lucrurile mai puțin importante cu indiferență și să țineți la distanță persoanele în prezența cărora nu vă simțiți în largul vostru.

CAPRICORN

Aveți mare grijă la provocările venite din exterior. Astăzi nu sunteți foarte atenți la detalii și riscați să fiți păcăliți de o persoană care, deși pare că vă vrea binele, în realitate nu este deloc așa. Nu este recomandat să aveți încredere oarbă în oameni!

VĂRSĂTOR

Azi sunteți puși într-o situație ingrată chiar de către o persoană apropiată, de la care nu vă așteptați să facă așa ceva. Probabil, respectiva persoană vrea să iasă basma curată dintr-o situație la care, din nefericire, și voi ați fost martori. Tot ce vă rămâne vouă de făcut este să spuneți adevărul și numai adevărul, fără să menajați pe nimeni.

PEȘTI

Întâmpinați oarece dificultăți în încercarea de a pune capăt unei situații tensionate, însă în scurt timp lucrurile vor reveni la normal. Privind în trecut, veți constata că există o modalitate foarte ușoară prin care puteți găsi cea mai bună soluție, ba, mai mult, aceasta a fost tot timpul la îndemâna voastră.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop