Horoscop 7 august. O zodie face numai gafe astăzi

Horoscop 7 august. O zodie face numai gafe astăzi

Horoscop 7 august. Pe fondul unor nemulțumiri și frustrări acumulate în ultima perioadă, o zodie face numai gafe astăzi.

Horoscop 7 august. BERBEC

Nu aștepta de la alții să-ți rezolve problemele atâta timp cât poți face și tu lucrul acesta. Nu te îndatora inutil pentru nimicuri care nu te ajută pe termen lung.

Horoscop 7 august. TAUR

Cel mai bun remediu pentru liniștea sufletului este iertarea apoi uitarea. Este, de asemenea, și cea mai cruntă răzbunare. Deci pune-o în practică.

Horoscop 7 august. GEMENI

Poate a sosit timpul să te gândești să încerci ceva nou, să înveți altceva. Rutina și monotonia în care ai intrat îți sabotează toată energia creatoare.

Horoscop 7 august. RAC

Se anunță o aniversare, o mică petrece în familie sau între prieteni. Se întrevede veselie și voie bună. Cel mai probabil weekendul acesta sau celălalt.

Horoscop 7 august. LEU

Ai grijă când semnezi ceva sau când trimiți mailuri. Astăzi se vede o mare eroare în documente, acte, scrisori, cereri. Fii cu ochii în patru!

Horoscop 7 august. FECIOARĂ

Amână pentru săptămâna viitoare ce plănuiai să faci în acest weekend. Cu Marte retrograd nu știi niciodată la ce să te aștepți.

Horoscop 7 august. BALANȚĂ

Astăzi spune TE IUBESC mai mult decât ai spus în ultima perioadă. Este terapeutic în primul rând pentru tine, te eliberezi și-ți rupi lacătele sufletului.

Horoscop 7 august. SCORPION

Ai nevoie de mai multă odihnă. Profită de cele două zile ca să dormi suficient. Ai acumulat mult stres și angoase și trebuie să recuperezi orele pierdute.

Horoscop 7 august. SĂGETĂTOR

Ai un plan de rezervă la care lucrezi mental de ceva timp. Nu se știe dacă îl vei pune în aplicare dar faptul că ai ceva la care să te gândești profund, înseamnă enorm pentru tine.

Horoscop 7 august. CAPRICORN

Ești plin de energie și ai chef de mari schimbări în locuință. Vrei să schimbi culori, piese de mobilier, să aduci un suflu nou casei tale.

Horoscop 7 august. VĂRSĂTOR

Ești într-o mare dilemă, astrele arată că ai multă confuzie într-o chestiune pe care nu poți s-o rezolvi. Cere ajutorul unor oameni în care știi că ai mare încredere sau lasă timpul să rezolve de la sine totul.

Horoscop 7 august. PEȘTI

Zgomotul din jur începe să te deranjeze. E semn că ai nevoie de liniște pentru sufletul tău. Profită de cele două zile ca să-ți odihnești creierul.

Foto: 123rf

Citeste și:

Pandemia ia amploare: numărul îmbolnăvirilor crește vertiginos iar vaccinul este testat pe oameni și animale

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop