Horoscop 6 septembrie. Zodia care dezvăluie, din greșeală, un mare secret!

horoscop 6 septembrie

Horoscop 6 septembrie. În timp ce anumiți nativi ai zodiacului vor avea parte de o zi excelentă, vor exista și zodii care vor număra orele până la venirea serii pentru a scăpa de stările mai puțin plăcute. Uite ce zodie dezvăluie, din greșeală, un mare secret!

Horoscop 6 septembrie, BERBEC

Simți nevoia să faci ceva diferit, acel ceva care să te scoată din anonimat și să îi determine pe cei din jur să îți recunoască meritele. Este momentul să strălucești!

Horoscop 6 septembrie, TAUR

Ai parte de o zi excelentă și poți rezolva o mulțime de lucruri, dar cu o singură condiție: să îți asculți instinctul. Poate că de multe ori ai acționat în grabă și ai făcut greșeli, dar astăzi, intuiția te va ajuta să iei cele mai bune decizii.

Horoscop 6 septembrie, GEMENI

Poți primi o serie de vești mai puțin plăcute legate de o persoană din familie care are probleme grave de sănătate. Oricât ai încerca să îți ocupi timpul cu altceva, mintea ta zboară tot acolo și nu te poți concentra deloc la ceea ce ai de făcut.

Horoscop 6 septembrie, RAC

O serie de coincidențe bizare te fac să îți pui nenumărate semne de întrebare astăzi. Cineva vrea să îți transmită un mesaj? Există o forță care controlează totul? Toate aceste semne duc undeva anume? Până la finalul zilei vei afla toate răspunsurile de care ai nevoie pentru a te liniști.

Horoscop 6 septembrie, LEU

Cineva poate profita astăzi de generozitatea ta și te poate convinge să scoți din buzunar o sumă importantă de bani folosindu-se de un eveniment care pune foarte mare accent pe emoție. Nu te lăsa păcălită, chiar dacă este vorba despre persoane foarte apropiate.

Horoscop 6 septembrie, FECIOARĂ

Te ia gura pe dinainte și, fără să îți dai seama, dezvălui un mare secret. O persoană dragă din familie va avea de suferit în urma informațiilor pe care tu le vei face publice și deși vei încerca să îți îndrepți greșeala, răul este deja făcut și nu mai poți schimba nimic.

Horoscop 6 septembrie, BALANȚĂ

Rutina din relația de cuplu a început să te deranjeze, așa că ești decisă să faci ceva în acest sens. Vrei să clarifici situația cu partenerul de viață și să îi explici care sunt așteptările tale. În cazul în care te vei lovi de indiferența lui, există șanse mari să te gândești chiar la despărțire.

Horoscop 6 septembrie, SCORPION

Deși te trezești plină de energie, până la finalul zilei vei fi epuizată și nu vei mai putea să onorezi o invitație la masă pe care ai acceptat-o în urmă cu mai multe zile. Ai grijă la persoanele cu care îți petreci majoritatea timpului. Printre ele se pot ascunde vampiri energetici care îți pot face viața un chin.

Horoscop 6 septembrie, SĂGETĂTOR

Ai întors situația pe toate părțile, ai luat în calcul toate avantaje și dezavantajele, ți-ai făcut în minte o mulțime de scenarii și când în sfârșit ai luat o decizie, în sufletul tău și-a făcut loc din nou îndoiala. Nu mai poți da înapoi, așa că tot ce îți rămâne de făcut este să mergi mai departe pe acest drum.

Horoscop 6 septembrie, CAPRICORN

O persoană cu care concurezi în permanență te poate domina astăzi, iar acest lucru îți rănește orgoliul. Deși îți este foarte greu să faci acest lucru, trebuie să recunoști că există cineva mai bine pregătit decât tine.

Horoscop 6 septembrie, VĂRSĂTOR

Te cuprinde o stare de melancolie și te gândești la tot ce nu a mers în viața ta, la șansele pe care le-ai ratat, la oamenii pe care i-ai alungat din viața ta. Nu te simți tocmai bine și vei avea impresia că această zi parcă nu mai ajunge la final.

Horoscop 6 septembrie, PEȘTI

Aștepți de mult timp să faci un anumit lucru, iar acum când ești pe ultima sută de metri, cu greu îți poți stăpâni emoțiile. Este una dintre cele mai bune zile pentru tine, așa că merită să te bucuri de fiecare minut.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Horoscop septembrie 2019. Sfatul lunii: Poartă-te cu ceilalți așa cum ai vrea să se poarte ei cu tine!

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 31 august-6 septembrie 2019

5 zodii infidele. Duc o viață dublă și ajung să își rănească partenerul de viață!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop