Horoscop 6 mai 2020. Tensiuni, amânări, regrete și dezamăgiri

Horoscop 6 mai 2020. Veștile nu-s tocmai bune. Toate zodiile sunt ușor deranjate de activitatea astrelor. Sfatul general este să stăm cuminți, în banca noastră, și să așteptăm zile mai bune.

Horoscop Berbec

Ai grijă ce și cum zici. Ai putea să pari arogant. Chiar și în relațiile sentimentale, atitudinea ta îți va putea aduce multe bile negre. Stai puțin mai liniștit! O să-ți fie mai bine!

Horoscop Taur

Mobilizează-te! Lipsa ta de energie îți va aduce mustrări la serviciu. Seara, după ce ai dat gata toate task-urile de peste zi, astrele te trimit la odihnă, altfel ziua următoare va fi la fel.

Horoscop Gemeni

Stai prost cu dragostea, știm, dar nu ai ce să faci. Las-o mai moale că o să ajungi să te îndepărtezi de toată lumea. Repune-te pe picioare, vor veni și zile mai bune. În plus, nu uita de intuiție. Universul îți transmite semnale, nu mai refuza să le vezi.

Horoscop Rac

Simțul umorului te-a părăsit, cheful de viață la fel. Ce se întâmplă cu tine? Lasă nervii deoparte și încearcă să privești doar partea plină a paharului. Altfel, crede-mă, o să rămâi singur.

Horoscop Leul

Rezolvă cele mai urgente lucruri pe care le ai pe ordinea de zi, iar restul este mai bine să rămână așa cum este acum. Nu insista să pornești alte proiecte sau să inițiezi noi discuții. Astăzi, perspectivele tale nu sunt văzute cu ochi buni de parteneri. În plus, fii flexibil.

Horoscop Fecioara

La job și în familie te cam dau cu capul de pereți. Șeful îți bate obrazul că nu ai respectat deadline-ul, iar acasă, ai tăi dragi îți reproșează că le acorzi din ce în ce mai puțin timp. Concentrează-te astăzi pe lucrurile de rutină, vedem și mâine cum o să mai fie.

Horoscop Balanță

Banii și iubirea îți dau astăzi de furcă. Fii calm și ai răbdare. Vor veni și vremuri mai bune. Deocamdată ascultă ce-ți spun prietenii și rudele. Uneori cei din jur, pentru că văd lucrurile la rece, au posibilitatea să-și facă o părere obiectivă asupra problemei.

Horoscop Scorpion

Astăzi, baza ta vine din partea persoanei iubite. Ziua nu începe foarte bine din cauza discuției pe care o aveai programată și care se tot amână. Întoarce-te la persoana iubită, discută cu ea situația și ascultă-i sfaturile. Sunt cele mai potrivite în acest moment.

Horoscop Săgetător

Importante astăzi sunt situațiile pe care le ai de rezolvat, mai puțin colegii de serviciu. O să fii dezamăgit de câțiva, tocmai din acest motiv ți-am spus să nu le dai credit. Altfel, persoana iubită este acolo tot timpul, dipusă să te asculte. Nu o ocoli.

Horoscop Capricorn

Dezamăgire maximă din partea unui partener de afaceri, iar acest lucru te face să începi să-ți pierzi încrederea în el. Nu investi și evită să le spui oamenilor care-ți sunt planurile. S-ar putea să ai de suferit.

Horoscop Vărsător

Fără decizii importante astăzi și fără discuții în contradictoriu. În plus, vestea că o rudă de-a ta nu este tocmai ok din punctul de vedere al sănătății, îți dă un vibe nu tocmai bun. Lasă lucrurile așa cum vin, nu te opune. O să treacă.

Horoscop Pești

Dai bani cu imprumut unei rude care are nevoie de bani să-și cumpere cursuri, cărți sau altceva legat de studii. Spre seară simți să te închizi în tine și bine faci. Lasă discuțiile de business pentru alte zile.

Horoscop mai – ce spun astrele în luna lui Florar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro