Horoscop 6 iulie. O zodie este răscolită de o întâmplare din trecut

Horoscop 6 iulie

Horoscop 6 iulie. A venit weekendul și cei mai mulți nativi au destul timp liber, în așa fel încât să se gândească la vrute și nevrute. Unii vor fi răscoliți de amintiri dureroase din trecut. Chiar dacă trecutul vă bate la ușă, poate ar fi mai înțelept să nu-i deschideți și să vă vedeți de prezent și de planurile de viitor.

BERBEC

Voi faceți o scurtă călătorie în afara orașului astăzi, ieșire care vă prinde nesperat de bine. Nu doar că veți avea parte de relaxarea după care mintea și sufletul vostru tânjeau de multă vreme, dar aveți mari șanse să cunoașteți o persoană de sex opus care să vă farmece și să vă cucerească pe loc.

TAUR

Întâlniți întâmplător, pe stradă, o persoană pe care n-ați mai văzut-o de foarte multă vreme și care vă trezește niște amintiri nu tocmai plăcute din trecut. Dacă aveți resentimente față de ea, faceți exact așa cum simțiți. Dacă simțiți să o evitați, perfect, evitați-o. Dacă nu mai aveți resentimente, opriți-o, dacă nu o face ea, și stați de vorbă ca două cunoștințe vechi amintindu-vă doar lucrurile frumoase din trecut.

GEMENI

Prietenii vă invită să ieșiți împreună, la iarbă verde sau la un film, dar parcă nu aveți chef de ei. Tânjiți după timpul petrecut în patul vostru, la un film, cu un bol de popcorn în față. Foarte important! Faceți doar lucrurile pe care simțiți să le faceți, care vă fac să vă simțiți în largul vostru.

RAC

V-au rămas câteva chestiuni importante de rezolvat la serviciu și parcă v-ați ocupa azi de ele în detrimentul partenerului de viață și al familiei. Mai bine nu! Taskul îl veți găsi tot acolo și luni, dar familia voastră și cei dragi au nevoie de afecțiunea voastră în orice moment.

LEU

Un apropiat de-ai voștri a intrat într-o problemă urâtă și vă solicită ajutorul. Poate că nu aveți concret cum să-l ajutați sau nu-l puteți ajuta la nivelul la care se așteaptă el, dar cu siguranță o vorbă bună, o încurajare sau o rpezentare a unei soluții a problemei așa cum o vedeți voi sunt mai mult decât nimic.

FECIOARĂ

Niște probleme de sănătate mai vechi revin astăzi în actualitate și nu vă lasă să vă bucurați pe deplin de această zi de weekend. Nu este nimic grav, deși un control la medic ar fi bine-venit. V-ați neglijat în ultima vreme sănătatea și riscați să vă confruntați cu o acutizare a problemelor de sănătate.

BALANȚĂ

Cineva sau ceva are azi rolul de madlenă a lui Proust, transportându-vă într-un trecut pe care nu ați fi vrut să vi-l mai amintiți. Vă răscolește o întâmplare de care vă considerați pe deplin vinovați, iar această vină a apăsat multă vreme greu pe umerii voștri, dar acum pare să revină în actualitate. Oricum, trebuie să fiți conștienți că nu mai puteți schimba nimic. Puteți schimba, însă, consecințele din prezent ale acelei întâmplări care v-a marcat.

SCORPION

Ziua începe într-o notă de veselie și de optimism pentru voi, dar peste zi cineva reușește să vă strice buna-dispoziție. Încercați să nu-i dați prea multă apă la moară acelei persoane. Azi aveți șanse să vă relaxați și să vă reîncărcați bateriile, dar condiția este să vă detașați de toate răutățile celor din jur.

SĂGETĂTOR

Folosiți-vă ziua de azi pentru a vă face planuri de concediu și, ăn general, pentru a vă planifica timpul liber pe care-l veți petrece alături de partenerul de viață și de familie. Aceste planuri sunt mult mai importante pentru liniștea sufletului vostru decât planurile de organizare a muncii la birou. de acestea veți avea timp de luni încolo.

CAPRICORN

Petreceți momente foarte frumoase alături de prieteni cu care nu v-ați mai văzut demult. Cu această ocazie veți cunoaște persoane noi, extrem de simpatice, și veți afla informații surprinzătoare despre cunoștințe comune despre care nu mai aveați vești de multă vreme.

VĂRSĂTOR

O problemă de familie legată de o moștenire pare să nu se mai rezolve, iar discuțiile cu membrii familiei pe această temă par interminabile și nu duc la niciun rezultat. Cereți consultanță unui avocat bun. Trebuie să fie cineva printre cunoștințele voastre care să vă recomande un avocat specializat pe astfel de probleme. Asta pare să fie singura șansă să vă rezolvați problema, fie și cu prețul unui proces.

PEȘTI

Trecutul vă bate la ușă și parcă ați fi tentat să-i deschideți. Cineva din trecut vă contactează, dar nu ar fi foarte înțelept să reluați legătura. V-ar face mai mult rău decât bine. Ar redeschide răni vechi.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop