Horoscop 6 ianuarie, zodia care lasă în urmă un regret și merge mai departe

BERBEC

Sunteți foarte preocupați de chestiunile materiale și bănești. Sunteți într-o perioadă bună, vă mândriți cu ceva câștiguri realizate, calculele vă ies bine. Sunteți mulțumiți și aveți o stare de bine personală. Sunteți apreciat pentru ceea ce ați realizat, este un moment de împlinire.

TAUR

Așteptați de ceva timp o confirmare de la cineva. Această aprobare vă încurajează că sunteți pe drumul cel bun, că merită și că este de viitor: este o relație nou? un nou job? Vi se deschide o fereastră către viitor. Aveți astăzi garanția că merită…

GEMENI

Sunteți mulțumit de starea actuală de lucruri, mai ales că în ultima perioadă ați fost pus într-o situație neplăcută, ați încasat lovituri nemeritate, dar karma se întoarce asupra acestui om care v-a rănit.

RAC

Sunteți foarte obosit, ați muncit mult, aveți agenda foarte încărcată, ba mai mult, apar sarcini în plus, lucru peste program, lucru și acasă, extra-activități. Vă extenuați iar randamentul nu e prea bun, sunteți copleșit de situație.

LEU

Ați putea fi cucerit de cineva care apare astăzi, este o iubire instantanee care vă îngenunchează, vă cucerește pur și simplu această persoană. Vi se aprind călcâiele rău de tot. Vă pierdeți liniștea.

FECIOARA

Atenție la ce promisiuni spuneți pentru că alimentați ceva ce nu e real. Nu fiți foarte deschiși pentru că se interpretează greșit de către cei din jur. Aprindeți inima cuiva, dar e o joacă.

BALANȚA

Primiți tot felul de oferte astăzi, poate fi o relație nouă, o tranzacție, ceva ce vă doriți demult și vreți să vă aruncați în plăceri. Nu vreți să ratați această ocazie de astăzi, vă atrage foarte tare.

SCORPION

Poate fi un moment de succes în plan profesional, vi se recunosc niște merite, ați avut un rol important într-un proiect, este succesul vostru, primiți laude.

SĂGETĂTOR

Primiți un feedback pozitiv, apar niște vești îmbucurătoare, se rezolvă o stare de lucruri. Vă relaxați, emanați o lumină specială pe care o remarcă toți din jur.

CAPRICORN

Vine cineva sau ceva din trecut, ceva care a rămas nelămurit, era în dubiu, un mare semn de întrebare. Astăzi se clarifică niște lucruri, înțelegeți altfel, primiți niște explicații care vă pun într-o altă lumină problema de atunci. Vă ajută să treceți mai departe.

VĂRSĂTOR

Fiți atenți la o relație cu o persoană pe care o aveți în preajmă, era o relație de prietenie. Omul care până mai ieri era eroul vostru, se schimbă. Ceva vă readuce cu picioarele pe pământ, nu meritați așa ceva. Sunteți dezamăgit. Abia acum vedeți și înțelegeți realitatea.

PEȘTI

Se încheie o etapă începută în mai 2021, ori reîncepe acum dar cu alte resurse. Repornește această poveste dar cu alt combustibil, prima oară nu a funcționat, nu aveați ce trebuie. Merită să mai dați o șansă?

Foto: 123rf

Citeste și:

Horoscop 2022 – BERBEC

Horoscop 2022 – TAUR

Horoscop 2022 – GEMENI

Horoscop 2022 – RAC

Horoscop 2022 – LEU

Horoscop 2022 – FECIOARA

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop