Horoscop 6 august. O zodie nu se împacă deloc cu trecutul

Horoscop 6 august. O zodie nu se împacă deloc cu trecutul

Horoscop 6 august. Trecutul este o carte deja citită. Viitorul este curat ca lacrima, păcat că zodiile de foc nu înțeleg acest lucru.

Horoscop 6 august. BERBEC

Toată cele 6 luni care s-au scurs din acest an ați fost blocați într-un soi de nebuloasă în care ați amestecat regrete, păreri de rău, aduceri aminte. Astăzi agenda este plină, evită să te mai gândești la ce-a fost.

Horoscop 6 august. TAUR

Cineva a greșit foarte rău față de voi și e momentul să-i amintiți că nu a procedat tocmai bine. Universul va face dreptate într-un final, de asta să fiți siguri.

Horoscop 6 august. GEMENI

Vrei să cumperi obiecte care nu-ți folosesc sau haine pe care nu le vei purta. Nu mai cheltui bani aiurea căci va veni o zi, cât de curând, când vei regreta excesele făcute.

Horoscop 6 august. RAC

Te obsedează un gând legat de cineva. Nu reușești să ți-l scoți din cap. Astrele arată un dezechilibru major legat de obsesia pentru o persoană.

Horoscop 6 august. LEU

Ești extenuat(ă). Ai ajuns la capătul puterilor. Dacă nu te odihnești vei cheltui mulți bani pe medicamente în încercarea de a repara ce-ai stricat acum cu obsesia pentru muncă.

Horoscop 6 august. FECIOARĂ

Ești cu gândul departe la cineva sau la ceva. Astăzi nu ești tu și nimeni din cei din jur nu te recunoaște. Dacă nu te stăpânești riști să pierzi pe cineva foarte drag ție.

Horoscop 6 august. BALANȚĂ

Ai mici probleme cu sănătatea, poate o migrenă sau o insomnie. Cert este că perioada în care te afli nu îți este favorabilă pentru planuri și proiecte de anvergură. Nu te poți concentra 100%.

Horoscop 6 august. SCORPION

Evenimentele neplăcute vin fără să ne întrebe dacă suntem pregătiți pentru ele. Viața înseamnă și provocări și piedici nu doar surprize… Astăzi o veste te va da peste cap complet.

Horoscop 6 august. SĂGETĂTOR

Dacă cineva drag îți cere un lucru, ar fi bine să încerci să rezolvi rugămintea. Răsplata va fi pe măsura așteptărilor. Ajută-i pe cei dragi când au nevoie de tine…

Horoscop 6 august. CAPRICORN

Banii nu sunt totul, deși pare că nu ai învățat încă lecția aceasta. Banii nu pot șterge o mulțime de lucruri, printre care și amintirile neplăcute.

Horoscop 6 august. VĂRSĂTOR

Schimbă ceva în viața ta. Fă o schimbare majoră, demult tânjești după așa ceva. Astăzi ai curajul necesar pentru schimbarea pe care o vrei.

Horoscop 6 august. PEȘTI

O discuție cu cineva îți va aduce un răspuns pe care îl așteptai de ceva vreme. Poate nu este deznodământul pe care îl așteptai dar măcar ai scăpat de nesiguranță și indecizie.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop