Horoscop 5 martie. Astăzi nativii unei zodii vor simți ce înseamnă trădarea prietenilor

Horoscop 5 martie. Viața e cu suișuri și coborâșuri iar astăzi nativii unei zodii vor simți ce înseamnă trădarea prietenilor.

Horoscop 5 martie. BERBEC

Aveți încredere în intuiție, presimțiri și vise. Universul vrea să vă comunice ceva, mai ales acum în perioada aceasta când sunteți puțin în degringoladă cu deciziile. Nebuloasa în care vă scăldați se va risipi cât de curând.

Horoscop 5 martie. TAUR

Prietenii pe care știați că vă puteați baza la orice oră nu sunt cei pe care-i credeați apropiați de sufletul vostru. Mai mult vă încurcă, vă derutează, vă prezintă trunchiat adevărul, vă ascund lucruri. Faceți curățenia de primăvară și printre ei, nu doar în dulapuri.

Horoscop 5 martie. GEMENI

Te-ai săturat să auzi de necazuri, nenorociri, catastrofe. Vrei să ieși din zona gri unde te bagă mai mult forțat anturajul în care te învârți. Viața înseamnă lumină și optimism. Puterea de a vedea paharul pe jumătate plin. Curajul de a înfrunta cu zâmbetul larg, viața.

Horoscop 5 martie. RAC

Astăzi iubești, ești euforic, visezi cu ochii deschiși. Primești și dai afecțiune, iar asta îți umple sufletul de mulțumire. Fii generos cu sentimentele pentru că atât cât dai, la fel vei primi.

Horoscop 5 martie. LEU

Faceți planuri cu familia pentru viitorul apropiat și discutați o situație care nu mai poate fi evitată. Spuneți-vă părerea și luați împreună o hotărâre care să fie favorabilă tuturor.

Horoscop 5 martie. FECIOARĂ

Cineva sau ceva îți fură gândurile și ți le duce departe. Fie te îndrăgostești, fie trăiești o poveste frumoasă sau pur și simplu experimentezi starea de bine. Iubește din toată inima.

Horoscop 5 martie. BALANȚA

O cunoștință mai veche apare din nou în drumul tău. Îți trezește niscaiva amintiri și te întoarce înapoi în trecut. Trecutul este o povară și o capcană unde nu e bine să zăbovim prea mult.

Horoscop 5 martie. SCORPION

Ești pe cale să iei o decizie importantă fără să cântărești toate avantajele și dezavantajele. Nu ai luat în calcul toate riscurile și ai ținut cont doar de propriile tale interese.

Horoscop 5 martie. SĂGETĂTOR

Schimbarea la care tot speri se face cu multă răbdare și cu mulți pași bine ticluiți. Nu aștepta să ia alții decizii pentru tine. Tu ești un bun negociator cu destinul și un bun lider.

Horoscop 5 martie. CAPRICORN

Ești prins într-o capcană de gânduri care te duc ușor ușor către anxietăți și angoase. Dai importanță necuvenită tuturor fleacurilor și nimicurilor. Toate astea te trag în jos și-ți iau toată energia.

Horoscop 5 martie. VĂRSĂTOR

Nu pune la suflet unele vorbe pe care le auzi azi, nu sunt demne de atenția ta. Nu amplifica micile răutăți care îți ajung la urechi. Te îngrijorezi din motive închipuite.

Horoscop 5 martie. PEȘTI

Nu ține în tine gândurile care nu-ți dau pace, vorbește cu familia, ori cu un prieten despre ele. Vei găsi rezolvare dacă te deschizi și dacă ești sincer cu ceilalți, fără să mai porți măști.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop