Horoscop 5 august. Zodia care astăzi are o discuție aprinsă cu partenerul de viață

Horoscop 5 august. Zodia care astăzi are o discuție aprinsă cu partenerul de viață

Horoscop 5 august. Zodia care astăzi are o discuție aprinsă cu partenerul de viață se va afunda și mai mult în incertitudine pe tot parcursul lunii august.

Horoscop 5 august. BERBEC

Te lupți cu morile de vânt, ai impresia că tot ceea ce construiești ziua, se dărâmă noaptea. Acest sentiment al zădărniciei este foarte accentuat astăzi. Poate și pe fondul unui surmenaj accentuat. Așteaptă weekend-ul.

Horoscop 5 august. TAUR

Ești într-o postură destul de ciudată. Ai vrea să reiei legătura cu cineva care a greșit enorm față de tine, dar nu știi dacă faci bine sau nu. Iertarea este balsam pentru suflet, uitarea nu.

Horoscop 5 august. GEMENI

Ai chef de distracție și de petrecere, ai chef de muzică și de voie bună. Bucură-te de o zi cu adevărat deosebită. Înconjoară-te de cei cu care te simți în largul tău.

Horoscop 5 august. RAC

Ești într-o stare emoțională destul de fragilă, ceva te-a dezechilibrat în ultima perioadă de timp. Încearcă să-ți revii pentru că vindecarea vine din tine.

Horoscop 5 august. LEU

Se preconizează niște discuții aprinse în cuplu și dacă nu te focusezi pe argumente solide care să te ajute să ieși din situația de față, s-ar putea ca tensiunea să se transforme în ceartă de-a binelea.

Horoscop 5 august. FECIOARĂ

Blândețea ta proverbială este înțeleasă greșit de către unele persoane rău intenționate. Mai mereu bunătatea și toleranța sunt luate drept prostie. Învață lecția asta ca să nu suferi inutil.

Horoscop 5 august. BALANȚĂ

Astăzi vei lua o decizie neinspirată. Indiferent dacă e vorba despre viața profesională sau cea personală, decizia va fi greșită. Planeta Mercur te împinge la erori de judecată…

Horoscop 5 august. SCORPION

Ești pe cale de a afla un adevăr dureros dar eliberator. Ai plătit mult pentru asta și a sosit timpul să-ți pui sufletul la adăpost. Situația, în sfârșit, se clarifică.

Horoscop 5 august. SĂGETĂTOR

Tranzitul lui Mercur prin zodia Leului este benefic pentru Săgetători. Vor avea limpezime și claritate în gânduri și idei. Sunt creativi și boemi, iar ziua se va încheia într-o notă optimistă.

Horoscop 5 august. CAPRICORN

Sunteți cu gândul la un litigiu, o chestiune care este legată de acte sau de bani. Un lucru neclarificat din trecut vă bântuie astăzi.

Horoscop 5 august. VĂRSĂTOR

Este o zi a negocierilor, a discuțiilor în contradictoriu. Se anunță multe tensiuni în relațiile cu ceilalți. Astăzi trebuie să-ți aduni toate forțele ca să faci față provocărilor.

Horoscop 5 august. PEȘTI

Nu te simți în largul tău astăzi. Probabil o migrenă sau o indispoziție te scoate din circuitul social. Ia în calcul să pleci într-o vacanță.

foto: 123rf

Citeste și:

Horoscop luna august: viața intră într-un alt fel de normal….

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro