Horoscop 4 noiembrie. Zodia care va fi trădată de cel mai bun prieten

Horoscop 4 noiembrie. Ziua de azi nu se anunță a fi chiar cea mai bună zi a perioadei următoare. Mulți oameni își vor arăta adevărata față, interesele vor prima, iar multe relații de prietenie vor fi compromise. Nativii dintr-o anumită zodie vor avea surpriza de a fi trădați de cei mai buni prieteni.

BERBEC

Azi vă simţiți extrem de puternici. Voia bună şi energia neobişnuită vă vor ajuta să treceţi cu bine câteva piedici la locul de muncă. Rezultatele muncii voastre vor fi apreciate de toţi cei din jur.

TAUR

Aveți o oarecare bănuială că cineva din anturajul vostru, o persoană foarte apropiată, încearcă să vă compromită. Deocamdată, nu e cazul să vă faceți prea multe probleme, dar stați cu ochii pe acea persoană și încercați să interacționați cu ea mai mult decât până acum. Dacă se simte cu musca pe căciulă, va încerca să vă evite.

GEMENI

Ffoarte rar vă întâlniți cu situații atât de încurcate și de supărătoare precum cele de astăzi! Prn urmare, reacțiile voastre de azi vor fi și ele adaptate la situațiile care vi se ivesc în cale. Nervi, furie, stres, anxietate și, în cele din urmă, acceptare.

RAC

Azi aveți multe probleme de rezolvat, dar sunteți hotărât și reușiți să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus. Profitați de conjunctura astrală favorabilă, care va oferă șanse importante în plan profesional și personal.

LEU

Este o zi deosebit de dificilă în cuplu. Chiar dacă aveții impresia că aveți dreptate sau că trebuie să vă impuneți tot timpul în fața partenerului, nu veți avea decât de pierdut.

FECIOARĂ

Ceea ce ar fi trebuit să meargă ca pe roate, azi, poate lua o întorsătură neplăcută. O răsturnare de situaţie neaşteptată schimbă complet cursul lucrurilor şi, în loc să ajungeți la rezultate pozitive, vă canalizați toată energia pentru a repara situaţia.

BALANȚĂ

Azi sunt posibile evenimente mai puțin obișnuite care vă vor atrage atenția asupra felului de a fi al unor apropiați ori asupra naturii reale a unor așa-ziși prieteni. Astfel, puteți afla diverse informațiid espre ei sau puteți face descoperiri care să vă dezvăluie unele laturi necunoscute ale lor.

SCORPION

Aveți bănuiala că persoana iubită vă ascunde lucruri și că, în spatele vorbelor frumoase pe care vi le servește, s-ar ascunde şi un neadevăr. Ar fi de preferat să staţi de vorbă faţă în faţă să lămuriți lucrurile. Nu permiteți îndoielii să vă șubrezească relația.

SĂGETĂTOR

Sunteți nemulțumiți de niște aspecte legate de carieră. Poate fi vorba de sarcini acaparante, responsabilități multiple, salariu nesatisfăcător sau programul de lucru. Dacă doriți schimbarea jobului, nu amânați decizia.

CAPRICORN

Cineva intervine în problemele voastre considerând că vă este de ajutor, dar nu reușește decât să vă încurce. E o zi destul de grea pentru voi, presărată cu dezmăgiri, din cauza faptului că ceea ce trebuia să ajungă la succes se îndreaptă spre direcţia opusă.

VĂRSĂTOR

Ați avut încredere oarbă în oameni pe care-i credeați prieteni, le-ați dezvăluit cele mai intime secrete ale voastre, ați ascultat de sfaturile lor, iar acum aceștia vă vând pe câțiva arginți. Nu vă învinuiți că n-ați știut să-i “mirosiți” și să-i țineți la distanță. Oamenii sunt schimbători și e absurd să ducem o viață bazată pe neîncredere. Învățați-vă lecția și îndepărtați-vă de ei. Veți trece cu fruntea sus și peste această experiență.

PEȘTI

O persoană apropiată încearcă să profite de relația cu voi pentru a vă atrage într-un proiect sau într-un business care, aparent, sunt profitabile. Nu vă aruncați cu capul înainte. Chiar dacă tentația este mare datorită câștigurilor preconziate, analizați cu mare atenție oferta, să respecte legea, să nu vă supraîncarce programul și așa plin, să nu implice prea mult stres.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop