Horoscop 4 ianuarie 2023: atenție la manipulatorii din jur

Horoscop 4 ianuarie 2023: o zi interesantă, cu influența Lunii asupra noastră. Atenție la iluzii și la oameni toxici.

BERBEC

Trebuie să deschideți foarte bine ochii, pentru că în jurul vostru sunt persoane mincinoase, manipulatoare, vă păcălesc cu niște iluzii deșarte. Puteți primi promisiuni nesusținute, de iubire, din profesie, sunt abureli demne de povești nemuritoare. Există riscul să picați în plasa cuiva…

TAUR

Primiți o lecție de la viață, trebuie să răspundeți în fața cuiva. Este cineva cu autoritate, poate fi un părinte, șeful, directorul, etc. Vă cam trage de urechi această persoană, se pare că mai aveți lucruri de învățat. Dacă sunteți atent veți lua aceste sfaturi ca pe o șansă de a crește profesional.

GEMENI

Sunteți cu ochii în trecut, aveți doruri și resentimente, ați lăsat ceva în urmă și vă întoarceți cu gândul acolo. Vă lipsește cineva din trecut, multă emoție vă copleșește, comparați trecutul cu prezentul. Trebuie să uitați trecutul ca să mergeți mai departe.

RAC

Aveți niște griji de natură financiară, aveți multe probleme pe cap, nici n-ați început bine anul că vă copleșesc problemele. Unii pot avea probleme de sănătate dar mare atenție să nu fie exagerată din cauza stresului. Toată lumea este stresată de bani și sănătate, nu doar voi… Detașați-vă!

LEU

Aveți niște planuri și niște gânduri pe care le țineți pentru voi, nu vreți să discutați cu nimeni despre asta. Vă este teamă de eșec și de aceea sondați viziunile celor din jur ca să vedeți dacă planurile voastre sunt bune. Nu sunteți siguri pe voi…

FECIOARA

Dați peste oameni astăzi care vă taie elanul și cheful, sunt tot felul de piedici în jurul vostru, oamenii pe care vă puteți baza nu sunt lângă voi, cineva vă pune bețe în roate.

BALANȚA

O zi bună în familie. Auziți vești de la părinți sau bunici, despre cineva din trecutul vostru care a fost important pentru voi, la un moment dat. Astăzi înțelegeți lucrurile într-un alt fel, apreciați lucrurile în mod diferit.

SCORPION

Nu sunteți în cea mai bună formă, treceți printr-o dispută cu cineva, vă cam doboară critica la care sunteți supuși. Va fi un conflict, cineva vă strică pofta de viață, este un atac al cuiva la adresa voastră. S-ar putea să fie un refuz din partea cuiva, dar este un refuz urât și o luați personal.

SĂGETĂTOR

Sunteți luați la bani mărunți de alții, aveți sentimentul că sunteți folosiți, că cineva își bate joc de voi. Simțiți că dați mai mult decât primiți, îi puneți pe alții mai presus decât voi. S-ar putea să învățați să spuneți și NU. Cât de curând…

CAPRICORN

Cineva vă scoate din pepeni, reacționați destul de agresiv. Poate că o ispită trece prin viața voastră care scoate o latură din voi cam neplăcută. E posibil să spuneți lucruri foarte urâte și cineva vă aude și vă vede…. Arătați cuiva o latură neplăcută despre voi.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să primiți recompense bune, de care sunteți satisfăcut, vi se așază lucrurile frumos, se limpezesc orizonturile. Vă simțiți în siguranță, conștientizați că în anul 2021 ați ieșit pe plus. Vedeți lucrurile clar și limpede…

PEȘTI

Un final de drum, o despărțire, o separare. Poate fi vorba și de o distanțare fizică, geografică sau distanțare emoțională. Nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă. Ruptura este aproape palpabilă…. trebuie să vă gândiți bine: ce faceți în perioada imediat următoare.

Foto: 123rf

Citeste și

Ce îți rezervă Anul Chinezesc al Iepurelui în 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop