Horoscop 4 august: o mare eroare de judecată pentru o zodie de aer.

Horoscop 4 august. Câteodată, planetele ne joacă pe degete. Astăzi, o mare eroare de judecată pentru o zodie de aer.

Horoscop 4 august. BERBEC

Tensiune maximă în sufletul tău. Ai o încordare legată de o așteptare care nu s-a concretizat. Acest lucru ți-a adus mari bătăi de cap în ultimul timp și nici astăzi nu vei afla un răspuns.

Horoscop 4 august. TAUR

Ești nevoit(ă) să te aperi într-o chestiune în care ești complet nevinovat(ă). Important este să ai argumente solide și să nu te pierzi cu firea.

Horoscop 4 august. GEMENI

Ești cu gândul la vacanță, la o mică pauză. Ai obosit și ar cam fi cazul să pui frână la tot. Luptele care nu sunt ale tale și în care ai luptat de la începutul anului te-au epuizat.

Horoscop 4 august. RAC

Cuvântul de ordine este nostalgie. Nu reușești deloc să ieși din butoiul cu melancolie care te ține pe loc și te ține blocat în trecut. Viitorul e curat ca lacrima… asta trebuie să ai în vedere.

Horoscop 4 august. LEU

Ai terminat un proiect sau ai încheiat o perioadă mai neplăcută. Meriți să fii liniștit(ă) în sfârșit… Vom vedea în lunile care urmează dacă a fost un succes sau nu.

Horoscop 4 august. FECIOARĂ

E o provocare pentru tine să te prefaci că totul e ok și că ai situația sub control. Ești blocat(ă) într-o situație Nu tocmai plăcută. Astăzi s-ar putea să primești un semn…

Horoscop 4 august. BALANȚĂ

Începând de astăzi și până joi totul se învârte în jurul unor probleme nerezolvate din trecut. Unele lucruri sunt inevitabile, orice-ai face nu le poți rezolva pe moment. E nevoie de timp.

Horoscop 4 august. SCORPION

Ai nevoie de un impuls care să te scoată din starea de letargie în care ai intrat. Uită-te la un film bun sau ascultă muzică. Caută o carte tulburătoare…. Viața e plină de surprize.

Horoscop 4 august. SĂGETĂTOR

Se spune că în viață toate se fac la timpul potrivit, dar cine stabilește când este timpul potrivit? Dacă astăzi simți să faci o nebunie, fă-o!

Horoscop 4 august. CAPRICORN

Un telefon pe care îl vei primi te va surprinde peste măsură. Te face să iei o decizie nouă pe care nu o aveai în plan. Vei înțelege de ce nu e bine să-ți faci planuri…

Horoscop 4 august. VĂRSĂTOR

Ceva urgent a apărut de rezolvat. Asta te scoate din sărite și-ți dă o stare de anxietate peste măsură. Latura ta perfecționistă căruia îi place să dețină controlul este complet dată peste cap.

Horoscop 4 august. PEȘTI

Vei pleca cât de curând într-o călătorie. Un drum sau o cale ți se deschide, o nouă oportunitate sau șansă. Planeta comunicării este foarte bine aspectată.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop