Horoscop 31 mai 2022, avem un curaj nebun de a face lucruri noi

Horoscop 31 mai 2022, un sextil cu un Marte în Berbec ne oferă o energie aparte, pasiune, tupeu, curaj, obrăznicie.

BERBEC

Vă faceți noi prieteni, o nouă gașcă, aveți noi colegi de muncă. Veți simți că lumea gravitează în jurul vostru, lumea vrea să vorbească cu voi, aproape o lună de zile de acum încolo, veți fi căutat, vi se deschid noi uși.

TAUR

Trebuie să luați niște decizii și aveți dubii în legătură cu acestea. Vă e teamă să nu greșiți, nu știți ce să faceți. Aveți de ales între mai multe variante, dar simțiți că toate sunt bune.

GEMENI

Sunteți în elementul vostru. Dintr-o direcție de unde nu vă așteptați vine o surpriză totală, este o schimbare de sens. Trebuie să vă așteptați la orice… nu știți de unde sare iepurele.

RAC

Sunteți foarte preocupat de viața de familie, vin vești legate de casă, apare ideea unei schimbări de domiciliu sau nașterea unui copil. Se schimbă sensul vieții voastre, se întâmplă lucruri seioase.

LEU

Cineva din jurul vostru are probleme de natură sentimentală. Voi sunteți într-o perioadă bună și ceilalți își încarcă bateriile de la voi. Voi sunteți o sursă de energie pentru ceilalți.

FECIOARA

Sunt multe de rezolvat dar cei din jur sunt reticenți și negativiști. Simțiți că vi se pune răbdarea la încercare și vulcanul vostru interior erupe. Explodați astăzi dacă cineva vă calcă pe nervi.

BALANȚA

Sunteți în fața unei decizii, aveți varianta A și varianta B. Cei din jur nu vă ajută deloc, sunt cârcotași și reținuți. Din cauza lor uitați de propria voastră voință și decizie. Căutați acceptarea celorlalți.

SCORPION

Sunteți în fața unor noi începuturi, să nu credeți în nimeni astăzi ci doar în voi. Se spun vorbe care vă dau apă la moară și voi vă faceți planuri… După ce Mercur va reveni din retrogradare veți vedea cât adevăr este în ceea ce auziți.

SĂGETĂTOR

Nu vreți să faceți rău cuiva, bunăstarea voastră este pusă în balanță, s-ar putea să renunțați la o șansă a voastră pentru cineva din jur care suferă.

CAPRICORN

Vă puneți întrebarea: vreți să puneți punct sau nu unei situații. Simțiți că voi duceți tot greul, nu este jumi-juma. Merită? Voi investiți mai mult, nu este echitate și corectitudine. Deci merită?

VĂRSĂTOR

Aveți în jur oameni cu care nu comunicați bine deloc. Se cred buricul pământului, ei trasează direcția, sunt egoiști, recalcitranți. Sunt Gică Contra… este o relație complicată si dificilă cu ei.

PEȘTI

Ați făcut o tranzacție acum ceva timp și abia acum se încheie. Culegeți niște roade după un proiect mai vechi. Este ceva profitabil pentru voi, sunteți bucuroși.

Foto: 123rf

Citeste și:

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop