Horoscop 30 noiembrie, zodia care astăzi găsește o soluție la o problemă mai veche

La mulți ani, Andreea și Andreei. Gânduri bune!

BERBEC

Vă grăbiți să faceți ceva. Investiți într-o activitate foarte multă energie și entuziasm. Degeaba vă grăbiți voi dacă restul lumii abia se mișcă. Sunteți stimulați să ardeți foarte multă patimă, chiar dacă sunt o mulțime de oameni care vă pun piedici. Ei prelungesc așteptarea. Se amână anumite lucuri.

TAUR

Aveți de-a face cu persoane care au un rol benefic, vă stimulează sau vă ajută să terminați ceva. Sunt oameni bine intenționați, trag alături de voi, vă oferă informații bune. Vă arată calea cea bună.

GEMENI

Primiți niște sfaturi de viață de la o persoană mai matură decât voi, această persoană vă vrea binele. Chiar dacă e un șef sau părintele, un bunic, un terapeut. Discerneți între bine și rău, între corect și incorect. Această persoană vă ajută să vindecați anumite traume.

RAC

Mare atenție astăzi cine se infiltrează în viața voastră sau în anturajul vostru. Este un om cu o mască pe față, nu e chiar atât de minunat pe cât vrea să pară. Intuiția voastră vă arată adevărul. Masca de prieten pe care și-o pune acest om este pericuoasă. Deschideți bine ochii.

LEU

Auziți o știre despre un eveniment din familie sau în mediul vostru intim. Se întâmplă un eveniment important în familia voastră. Este un moment bun pentru împăcări și reconcilieri. Vedeți deschidere din partea altora. Priviți spre viitor cu plăcere.

FECIOARA

Găsiți o soluție la o situație care stagna și pentru care nu aveați răspuns. Era un blocaj acolo. Se clarifică unele lucruri. Nu depindea de voi să rezolvați aceste lucruri dar astăzi se deblochează niște planuri. O să mai dureze până se pune totul în mișcare.

BALANȚA

Tărăgănați o situație, puneți răbdarea celorlalți la încercare. Trageți de timp, aveți sentimentul că nu e momentul bun. Poate amânați totul pentru săptămâna viitoare. Nu sunteți pregătiți pentru schimbare.

SCORPION

O zi bună, aveți pe cineva apropiat aniversat astăzi. Este o reuniune în familie sau între prieteni. S-ar putea să cheltuiți mai mulți bani decât e necesar. Vă faceți o plăcere, vreți să uitați de griji.

SĂGETĂTOR

Multă activitate astăzi, oameni vin, oameni pleacă, un iureș de vești și de vorbe. Cineva vă convinge să faceți niște cheltuieli, foarte multe discuții cu iz financiar. Cheltuiți niște bani pentru confortul vostru.

CAPRICORN

Planul relațiilor este de mare succes. O întâlnire astăzi cu cineva pe care îl admirați. Vă uitați la acest om ca la un soare și vă doriți să fiți ca el. Îl imitați în comportament și metodă.

VĂRSĂTOR

Fiți prudent în relația cu anumite persoane. Nu sunt de acord cu voi, vă pun bețe în roate, sunt ostili. Vă resping ideile iar voi luați totul foarte personal. Atitudinea acestor oameni este respingătoare. Vă taie tot elanul și vă demotivați.

PEȘTI

O zi stagnantă, este o zi liberă, ați vrea să faceți anumite lucruri dar nu puteți. Sunteți enervați de faptul că nu puteți face ceea ce v-ați propus. Unii oameni astăzi sunt de negăsit. Nu vă bazați pe nimeni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop