Horoscop 30 mai, o zi în care neprevăzutul își face de cap cu fiecare zodie

Horoscop 30 mai

Horoscop 30 mai, o zi în care suntem bulversați de anumite evenimente din trecutul nostru. O anumită zodie va avea nostalgii copleșitoare.

Horoscop 30 mai, BERBEC

O situație neprevăzută te așteaptă azi: fie o întâlnire pe care nu o așteptai, fie se așează lucrurile într-un mod extrem de pozitiv pentru tine. S-ar putea să fie noroc sau să se echilibreze balanța dintre ceea ce ai oferit până acum și ce ai de primit. Universul nu rămâne niciodată dator.

Horoscop 30 mai, TAUR

Prioritatea numărul unu de azi este familia. Ceva se întâmplă în cuibul familiei tale, fie se anunță o veste importantă fie auzi vești bune legate de căsătorie, a ta sau a cuiva drag. Este o zi bună, fără evenimente neplăcute.

Horoscop 30 mai, GEMENI

Ceva din trecutul tău nu-ți dă pace. Te bântuie un eveniment sau o persoană pe care ai rănit-o grav. Nu degeaba se spune că în viață totul se plătește… A sosit timpul să te gândești serios la faptele și acțiunile tale.

Horoscop 30 mai, RAC

Astăzi nu suporți agitația și aglomerația din jurul tău. Te irită și te scot de pe linia de plutire oamenii nervoși, mereu în căutare de ceva. Concentrează-te pe lucrurile care-ți aduc alinare și liniște sufletească. E nevoie de o scânteie ca să te aprinzi și tu.

Horoscop 30 mai, LEU

Ai mare grijă cui te confesezi astăzi pentru că anumite aspecte se pot întoarce împotriva ta. Efectul pe termen lung al unor vorbe care nu sunt spuse cui trebuie, poate fi devastator. Destăinuirile pot provoca tensiuni și conflicte.

Horoscop 30 mai, FECIOARA

Pentru că nu poți mulțumi pe toată lumea, ar fi bine să înveți să nu te mai consumi când cineva nu e de acord cu ce spui tu. Nu ai nevoie de idolatri și fani în viața ta. Ai nevoie de oameni sinceri care știu să-ți dea un sfat bun la nevoie.

Horoscop 30 mai, BALANȚA

După cine te ghidezi? După ce-ți spune inima sau ce te îndeamnă rațiunea? Ești pus(ă) astăzi în fața unei mari dileme. Nu știi de cine să asculți și cui să-i dai întâietate. Există posibilitatea să regreți că nu ai făcut o alegere mai înțeleaptă, dar tot timpul va rezolva și dilema aceasta.

Horoscop 30 mai, SCORPION

Gândește-te astăzi, la modul cel mai serios, cum poți să-ți schimbi stilul de viață. Dacă e cazul, renunță la fumat, la alimentele nepotrivite organismului, gata cu sucurile acidulate și cu mult zahăr. Mai bine mai târziu… știi cum se spune.

Horoscop 30 mai, SĂGETĂTOR

Te simți ca și cum ar fi un aer de sărbătoare în jur. Te bucură orice mărunțiș, neprevăzutul zilei de mâine te incită și te revigorează. Astrele astăzi îți dau curaj să înfrunți viitorul. Dacă ai avea puterea să te desprinzi de balastul care te ține pe loc, ai ajunge departe.

Horoscop 30 mai, CAPRICORN

Ai ceva probleme la locul de muncă, parcă lucrurile nu funcționează așa cum ar trebui. Ori nu te mai înțelegi cu colegii, ori e timpul să te gândești la un alt job. Universul îți dă semne, tu doar trebuie să fii atent(ă) să le vezi.

Horoscop 30 mai, VĂRSĂTOR

Ori te-ai îndrăgostit ori ești pe cale s-o faci. Zilele astea inima ta bate mai tare, simți ceva fluturi în stomac, s-ar putea să fie ceva trecător sau poate nu. De puține ori în viață ne întâlnim cu situații ca aceasta. Bucură-te de ceea ce simți, nimic nu durează o veșnicie.

Horoscop 30 mai, PEȘTI

Ai face orice să eviți o confruntare cu persoana care te ține pe loc. Îți lipsește curajul de a spune STOP și de a ieși dintr-o situație în care nu te simți confortabil. Astăzi e timpul să acționezi. Dacă tot amâni la nesfârșit nu vei ajunge nicăieri.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Exercițiile secrete pentru vindecarea bolilor și prelungirea vieții

Tu știi ce putere magică au kusudamele?

Ce-ați schimba dacă v-ați întoarce cu 20 de ani în trecut?

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop