Horoscop 30 – 31 mai. Un weekend minunat pentru toată lumea. Relaxare și multă iubire

horoscop 19 februarie

Horoscop 30 – 31 mai. Ai în fața un weekend foarte bun, din toate punctele de vedere. Bucură-te de ce-ți rezervă și nu te gândi mai mult decât este cazul.

Horoscop 30 mai 2020 Berbec
Mult noroc în dragoste, în acest weekend. În plus, s-ar putea să ai parte de o reuniune de familie unde o să te întâlnești cu cineva care ți-a fost drag în trecut.
De data aceasta s-ar putea să trăiești o poveste de dragoste frumoasă cu persoana respectivă.

Horoscop 30 mai 2020 Taur
Uneori trebuie să înțelegi că nu se pot întâmplat toate așa cum îți dorești. Muncește mai mult, ai curaj, străduiește-te și o să vezi că vei obține lucruri uimitoare. Din punct de vedere profesional o să primești vești foarte bune.

Horoscop 30 mai 2020 Gemeni
Nativule geamăn, astăzi ai nevoie de atenție din partea unei persoane speciale. Dacă simți nevoia să te descarci, simte-te liber să te confesezi. Poate ți-ar prinde bine o plimbare în aer liber alături de prieteni.

Horoscop 30 mai 2020 Rac
Ai grijă să nu lași ceva să treacă fără să verifici. Nu este vorba exclusiv despre sarcinile de la serviciu, vorbim despre tot ce ține de viața ta. Verifică, de exemplu, dacă ai oprit gazul sau dacă ai încuiat ușa.

Horoscop 30 mai 2020 Leu
Nu-ți ascunde emoțiile, nu ți le reprima, să spui ce simți este mai mult decât sănătos. Cel mai sănătos pentru tine este să cauți acea persoană care ți-a făcut rău și spune-i ce simți.

Horoscop 30 mai 2020 Fecioară
Lasă prejudecățile deoparte și bucură-te de viața ta așa cum este. Mănâncă ceva bun, cumpără-ți ceva ce îți doreai de mult, lasă deoparte obsesiile și stai tu cu tine. Este o zi premiu pentru tine, ia-o așa cum vine.

Horoscop 30 mai 2020 Balanță
Ai o viață împărțită în două. Ești și foarte ocupat, te și plictisești, ești și plin de energie, dar te simți și de-a dreptul extenuat. Nu-ti face griji, nu ești bipolar. Ambele stări te caracterizează, ambele îți fac bine. Bucură-te!

Horoscop 30 mai 2020 Scorpion
Fă puțin mai mult efort în tot ceea ce ai de făcut. Dacă obosești acum puțin, viitorul îți va fi mai liniștit. Treci prin cea mai frumoasă zi, pregătește-te să ceri ce-ți dorești și pregătește-te să primești.

Horoscop 30 mai 2020 Săgetător
Astăzi îți vei da seama că ai persistat într-o greșeală. Vorbim, în special, despre o relație. Nu mai ai cum să schimbi asta, acum. Mai bine te-ai gândi ce poți să schimbi la tine de acum înainte.

Horoscop 30 mai 2020 Capricorn
Ești un profesionist în a trasa planuri și sarcini. Ești într-o situație favorabilă, viața își aduce beneficii care te vor surprinde până și pe tine. Mergi înainte, daci foarte bine ce faci.

Horoscop 30 mai 2020 Vărsător
Toți oamenii din jurul tău trec prin situații care te lasă fără cuvinte. Fie că vorbim despre lucruri pozitive, fie că vorbim despre lucruri negative, ține ochii bine deschiși. Ai ocazia să înveți o sumedenie de lucruri noi.

Horoscop 30 mai 2020 Pești
Dacă vrei să construiești o relație și lucrurile se urnesc greu, să știi că nu ești pe drumul cel bun. Lasă deoparte orice construiești cu efort. Numai lucrurile care se rezolvă ușor au șanse de reușită.

Credit foto: Revista Avantaje

Transport gratuit pentru elevi. „Elevii vor circula spre școală doar pe baza carnetului de elev'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop