Horoscop 3 septembrie 2020. Mari încurcături astăzi…

Horoscop 3 septembrie 2020. Mari încurcături astăzi…

Horoscop 3 septembrie 2020. Mari încurcături astăzi pentru o zodie care nu-și vede propriile greșeli.

Horoscop 3 septembrie. BERBEC

Nu te mai martiriza în folosul celorlalți. Calea ta este aceea de a te descoperi pe tine și de a deveni o variantă cât mai bună a omului care ești. Lasă problemele celorlalți.

Horoscop 3 septembrie. TAUR

Pune la punct un plan de viitor la care să lucrezi cu toate forțele în perioada următoare. Ai nevoie de ceva care să-ți distragă atenția de la o rană mai veche.

Horoscop 3 septembrie. GEMENI

Ești din cale afară de receptiv la energiile din jur. Acumulezi o încărcătură de senzații și sentimente care nu-ți fac bine. Stai departe de persoanele negative.

Horoscop 3 septembrie. RAC

Nativii Rac s-au lăsat vrăjiți de cuvinte sau povești frumoase și lacrimogene iar acum trebuie să tragă linie și să facă o alegere. Deciziile cele mai grele sunt acelea care implică sentimente.

Horoscop 3 septembrie. LEU

Astăzi tot ce este alb imaculat va avea pentru tine o nuanță de gri. Nu mai crezi vorbele frumoase pe care ți le spun ceilalți. E foarte bine că ai început să treci prin filtrul personal tot ce auzi.

Horoscop 3 septembrie. FECIOARĂ

O cafea tare de dimineață te va trezi la realitate. Câteodată ai nevoie de un stimulent care să te ajute să funcționezi. Ești încă pe modul vacanță și relaxare.

Horoscop 3 septembrie. BALANȚĂ

Auzi în sufletul tău câteva voci care-ți șoptesc să schimbi macazul pentru că drumul pe care ai luat-o nu e cel corect. Te bagi în intrigi și în situații haotice care îți aduc numai nefericire.

Horoscop 3 septembrie. SCORPION

Ești pe cale să descoperi un nou hobby care-ți aduce multe satisfacții. Ține-te de el și nu-l abandona așa cum ai făcut cu atâtea altele înainte.

Horoscop 3 septembrie. SĂGETĂTOR

Se pare că ai mai multe resurse de a accepta anumite situații de viață decât credeai. Toleranța este lucru benefic care te învață lecții importante.

Horoscop 3 septembrie. CAPRICORN

Organismul tău îți dă niște semnale, dar trebui să fii atent(ă) să vezi ce vrea să-ți spună. Cel mai probabil se resimte după câteva excese pe care le-ai făcut vara aceasta.

Horoscop 3 septembrie. VĂRSĂTOR

Dacă nu-ți ies lucrurile așa cum vrei tu nu e un motiv de panică. Trebuie să faci un pas în spate și să analizezi la rece situația.

Horoscop 3 septembrie. PEȘTI

Ai nevoie mai mult ca oricând de odihnă și deconectare. Fă o pauză din stresul cotidian și privește lucrurile în ansamblu: ce e important și ce nu e?

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop