Horoscop 3 martie. Zodiile de foc au parte de o experiență interesantă

horoscop 3 martie

Horoscop 3 martie. Berbecii, leii și săgetătorii, adică toate zodiile de foc au parte de o experiență interesantă. Începutul primăverii înseamnă pentru ei un start nou într-o chestiune sentimentală.

Horoscop 3 martie, BERBEC

Ai simțit pe propria piele că ancorarea în trecut nu-ți aduce niciun beneficiu, te ține pe loc în neputința de a lua decizii corecte pentru viața ta. Conștientizezi greșeala dar mult timp nu ai făcut nimic pentru asta. Luna martie va veni cu un plus de ambiție ca să depășești acest prag.

Horoscop 3 martie, TAUR

Probabil, nativii Taur sunt singurii din tot zodiacul care astăzi se gândesc la vacanța de vară. Fac planuri, se uită la destinații exotice, verifică prețurile.

Horoscop 3 martie, GEMENI

Îți încolțește o idee care va face ravagii în sufletul tău. Fii cu băgare de seamă! Casa comunicării este ambiguu aspectată, la fel și casa banilor.

Horoscop 3 martie, RAC

Prietenii te ajută și tot ei te trădează. Încrederea e o virtute la care niciodată nu trebuie să abdici. Ai mare grijă cui acorzi această virtute.

Horoscop 3 martie, LEU

Este un an greu pentru tine, cu multe provocări, dar la sfârșitul lunii decembrie 2020 vei vedea omul care vei fi devenit. Pregătește-te pentru suișuri și coborâșuri, multe dintre ele vor începe în aceste zile.

Horoscop 3 martie, FECIOARĂ

Ai amânat să iei o decizie importantă, toată iarna. Acum nu mai ai nicio scuză. Ia taurul de coarne si asumă-ți deciziile. Viata este un nesfârșit carusel de decizii.

Horoscop 3 martie, BALANȚĂ

Te-ai blocat într-un punct de unde crezi că nu mai ai scăpare, oriunde te uiți vezi doar blocaje. Respiră adânc, privește drept înainte și lasă timpul să treacă. Toate își vor găsi o rezolvare. Depinde însă, dacă o să-ți convină rezolvarea…

Horoscop 3 martie, SCORPION

Simți nevoia să-ți faci prieteni noi, să ieși mai des, să schimbi impresii și să afli lucruri noi. Este procesul natural de evoluție spirituală. Este începutul schimbării din viața ta.

Horoscop 3 martie, SĂGETĂTOR

Încearcă și alte cărări nu doar pe cele deja bătătorite de alții. Nu te încăpățâna să faci doar cum vrei tu fără să asculți sfaturile celor din jur, poți pierde lucruri valoroase din ambiție și orgoliu.

Horoscop 3 martie, CAPRICORN

Pentru nativii Capricorni astăzi este o zi luminoasă cu mult soare în priviri și în suflete. De ei depinde însă, ca lumina să se păstreze cât mai mult timp. Viața este frumoasă!

Horoscop 3 martie, VĂRSĂTOR

Ești preocupat de niște acte, ceva te macină și-ți fură odihna. Înarmează-te cu multă răbdare, pentru că nu vei rezolva tot ce ai de făcut dacă ești încordat și cu gânduri negre.

Horoscop 3 martie, PEȘTI

Ai destulă experiență ca să-ți dai seama când cineva nu e sincer cu tine. Nu e prima oară când îi desconspiri pe mincinoși. Se pare că ai deja un al șaselea simț…

Foto: 123rf.com

Citește și:

În ce zodii sunt femeile care iubesc prea mult?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop