Horoscop 3 iunie 2022: gata, se întâmplă, în sfârșit!

Horoscop 3 iunie 2022, gata cu Mercur retrograd. De azi înainte lucrurile se vor așeza la locul lor. Ne apucăm de treabă…

BERBEC

Faceți echipă bună cu cineva de sex opus, e multă comunicare, sentimente, flăcări. Vă potriți foarte bine cu cineva de sex opus. Faceți lucruri constructive.

TAUR

Aveți un motiv de sărbătoare, a sosit vremea laudelor. Imaginea voastră este curată, trebuie să profitați de faptul că sunteți foarte atractivi, aveți un mare atu, astăzi. Se adună oameni în jurul vostru.

GEMENI

Sunteți puțin iritat, punctele voastre sensibile sunt atacate de cei din jur și puteți erupe asemeni unui vulcan. Ajungeți la un nivel de maximă iritare, vă sare țandăra și puteți fi greu de potolit.

RAC

O persoană dragă are probleme, ies la iveală amintiri, este o vâltoare emoțională în sufletul vostru. Vă lipsește ceva/cineva din trecut, este un dor mare, poate cineva dintre voi are și resentimente pentru ceva din trecut. Sunteți răscolit de trecut.

LEU

Ați fost într-o poziție anume, dar se termină acest rol. Este un final de relație, vă luați rămas bun, cu prietenie și zâmbet de bune. Rămân lucruri frumoase în memoria voastră.

FECIOARA

Vi se întâmplă lucruri frumoase, reveniți la normal, ceva a fost în dizarmonie în ultima perioadă, vin vești bune, cu remedieri. Dacă ceva a fost defect se aranjează totul. Soluțiile vin începând de astăzi.

BALANȚA

Visați de ceva vreme la o reușită, la un răspuns pozitiv. Astăzi primiți vești bune, este o zi norocoasă, se soluționează o problemă la care v-ați gândit mult timp. Este un succes cu motiv de sărbătoare.

SCORPION

Munca voastră începe să devină tangibilă, se poate valorifica. Puteți face o afacere sau să bateți palma pentru un viitor câștig.

SĂGETĂTOR

Aveți putere, câștigați ceva. Norocul este de partea voastră, a venit și vremea voastră. Eforturile din ultima perioadă încep să se vadă.

CAPRICORN

Este agitație mare în viața voastră, se pot spune vorbe grele astăzi și nu e prima oară când se aud aceste vorbe, este o umplere a paharului pentru voi. Nu veți mai tolera insultele celor din jur.

VĂRSĂTOR

Vă sacrificați timpul personal pentru job, viața profesională vă cere tot timpul pe care îl aveți. Vă sacrificați pentru serviciu. Schimbați prioritățile în defavoarea responsabilităților din familie.

PEȘTI

Vreți să faceți ceva, să colaborați cu cineva, dar vă refuză toți. Nu aveți cu cine să comunicați, să cooperați, să vorbiți, nu vă puteți baza pe nimeni.

Foto: 123rf

Citeste și:

Compatibilitatea în dragoste a Balanței cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop