Horoscop 3 iulie. Zodia care intră în conflict cu o persoană apropiată

Horoscop 3 iulie. Contextul astral limitează comunicarea, favorizând discuțiile aprinse. Dialogurile pot degenera foarte ușor și se poate ajunge la conflicte chiar și între prieteni foarte apropiați. 

BERBEC

Un coleg reușește să vă enerveze de la primele ore ale zilei și pe tot parcursul zilei nu reușiți să vă regăsiți calmul. Oricum, cu nervii nur ezolvați nimic, nu e ca și cum ați putea da timpul înapoi și ați putea schimba comportamentul colegului. Mai bine trageți aer în piept și mergeți înainte.

TAUR

Partenerul de viață are nemulțumiri încă de dimineața, dar sunteți grăbiți și nu aveți timp să-l dădăciți, nici măcar să-l ascultați. Încercați cel puțin să amânați discuția până reveniți de la serviciu. Nu-l lăsați să creadă că nu vă interesează absolut deloc problemele lui.

GEMENI

Ieri a fost totul bine, azi se întorc toate cu susul în jos – și acasă, și la serviciu. Amânați discuțiile importante pentru zilele următoare. Azi, contextul astral este destul de neprietenos și mai mult ar înrăutăți o discuție decât ar ajuta la lămurirea lucrurilor.

RAC

Azi, sarcasmul unui prieten foarte bun nu vă este deloc pe plac. Sunteți irascibili și nu aveți chef de glumițe ieftine. Oricât de apropiați ați fi, țineți morțiș să-i dați o replică să nu vă uite. Mai bine spuneți-i că nu sunteți în cele mai bune toane și nu percutați la ironii și ar face mai bine să înceteze.

LEU

Aveți parte de o surpriză plăcută la serviciu din partea unui coleg. Poate nici nu vă dați seama cu ce și când l-ați ajutat, dar se pare că el nu a uitat așa ușor ajutorul pe care i l-ați dat.

FECIOARĂ

Sunteți epuizați psihic și azi vă aflați pe punctul de a ceda nervos. Vă enervați din orice și nimeni nu vă poate intra în voie. Nu există soluție la starea asta, ci doar concediu sau măcar câteva zile libere. Dați-i un pic de răgaz creierului vostru.

BALANȚĂ

Primiți o observație de la un șef și nu vă pică deloc bine, cu atât mai mult cu cât nu vă simțiți vinovat cu nimic, dimpotrivă, sunteți cu conștiința împăcată că ați făcut tot ce a ținut de voi pentru ca lucrurile să meargă bine. Dacă e așa, nu vă faceți griji. Șeful are și el problemele lui și caută țapi ispășitori pe care să-și verse nervii. nu e vina voastră. Detașați-vă.

SCORPION

Azi sunteți plini de viață, aveți chef de aventuri, de flirturi, de joacă, debordați de atâta energie. Încercați să folosiți această energie în mod constructiv.

SĂGETĂTOR

Întâlniți întâmplător, pe stradă, o cunoștință veche, de care nu mai știați nimic de multă vreme. Întâlnirea vă bucură și vă prilejuiește aflarea unor vești interesante, unele dintre ele de-a dreptul surprinzătoare.

CAPRICORN

Niște bani apăruți azi dintr-o sursă neașteptată vă pot scoate dintr-o încurcătură serioasă. Vă puteți acoperi și cheltuielile, și puteți pune și ceva deoparte.

VĂRSĂTOR

Sunteți încordați ziua întreagă, nimic nu pare să vă destindă. Încercați o sesiune de shopping după serviciu, s-ar putea să aveți surpriza să vă relaxeze mai mult decât orice altceva. La fel de eficientă este o ieșire cu partenerul de cuplu la masă în oraș.

PEȘTI

O nouă poveste de dragoste poate apărea azi la orizont. Poate fi vorba despre o persoană pe care o cunoașteți foarte bine, dar care nu și-a trădat intențiile până acum. Dacă vă simțiți în largul vostru în compania ei, dacă rezonați cu principiile și cu valorile ei, se poate închega o poveste frumoasă, de lungă durată.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop