Horoscop 3 ianuarie. Zodia care face un pas în spate și renunță la luptă

Horoscop 3 ianuarie. Pentru o zodie, ziua de azi este una a renunțărilor, o zi în care acești nativi își dau seama că duc o luptă cu morile de vânt. Drept urmare, aceștia vor face un pas în spate și se vor recunoaște înfrânți.

BERBEC

Azi, pare că nimic nu vă iese conform planurilor, iar asta vã dã o stare de anxietate. Mai sunt și astfel de zile, nu este cazul să vă demoralizați și să fiți dezamăgiți de voi. Începând cu sãptămâna viitoare, soarele va ieși și pe strada voastră.

TAUR

Pentru voi, nu este cea mai bună zi. Bătălia interioară pe care ați dus-o cu voi înșivă, cu sentimentele voastre pare că ia, azi, sfârșit. Și din păcate vă simțiți învinși, incapabili de a face față emoțiilor care vă copleșesc. Sunteți tentațți să faceți un pas în spate și să vă lăsați pradă suferinței. Nu disperați, însă, situația nu este nici pe departe atât de neagră precum pare. Veți vedea că lucrurile se vor rezolva de la sine, treptat, începând chiar de mâine.

GEMENI

Cineva din anturajul vostru vă surprinde neplăcut azi, dezvăluind niște secrete despre un apropiat. Nu agreați deloc dezbrăcarea de caracter a oamenilor, așa că luați în calcul sã rupeți orice legătură cu bârfitorul.

RAC

Cineva vă propune, azi, să începeți o colaborare cu el. Poate părea tentant, dar nu luați nicio decizie înainte de a analiza beneficiile și de a pune in balanță avantajele și dezavantajele.

LEU

Un prieten are azi nevoie de ajutorul vostru, iar voi nu aveți tocmai dispoziția necesară pentru a i-l oferi. Se află la ananghie și consideră că doar voi îl puteți ajuta. Și are dreptate. Sfaturile și încurajările voastre îi vor fi de foarte mare ajutor, așa că încercați și faceți un minim efort. Nu știți când ajungeți într-o situație similară.

FECIOARĂ

O rudã vă face, azi, niște șicane pe care nu sunteți dispuși să le tolerați. Ripostați pe un ton ridicat, iar lucrul acesta poate fi scânteia care să aprindã ditamai focul. Încercați, pe cât se poate, să vă temperați pornirile.

BALANȚĂ

Vă simțiți nedreptățiți și nu înțelegeți de ce lumea are ceva cu voi. Realitatea este că traversați o perioadã în care sunteți hipersensibili și luați totul personal. Problema este la voi, încercați s-o depistați, s-o conștientizați.

SCORPION

Sunteți invitați la niște prieteni sau rude în afara orașului și nu ați face rău să onorați această invitație. Veți avea ocazia să cunoașteți oameni deosebiți, care v-ar putea ajuta în viitor.

SĂGETĂTOR

Un eveniment neplăcut petrecut în familie vă bulversează complet. Nu aveți prea multe de fãcut decât să fiți alături de persoana aflată în necaz, să o încurajați și sã o ajutați cu ce are nevoie.

CAPRICORN

O persoană din anturajul vostru își dă arama pe față și își aratã adevăratul caracter. Sunteți de-a dreptul șocați să o vedeți “în acțiune”. Acum vă explicați multe lucruri din trecut care au avut legătură cu acea persoană, lucruri pe care, la momentul în care s-au întâmplat, nu le găseați nicio logică.

VĂRSĂTOR

Nu ştiți cum să tratați veştile care vin azi din toate părţile, pentru că sunt foarte contradictorii. Aveți şi motive de bună dispoziţie, dar în clipa următoare ajunge la urechile voastre o informație din extrema cealaltă, așa că oscilați ușor de la o stare la alta.

PEȘTI

Vă propuneți să vă odihniți mai mult azi, dar nu prea aveți parte de odihnă. Ziua începe agitat, apar multe lucruri de făcut într-un timp scurt, dar, mai spre seară, reușiți să vă reveniți la starea de calm potrivită acestei zile.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop