Horoscop 3 ianuarie 2023, debutul unor evenimente importante cu impact major

Horoscop 3 ianuarie 2023, urmează o săptămână cu evenimente importante, inclusiv o Lună Nouă, este perioada potrivită pentru dorințe și manifestări. Sunt aspecte bune, Venus e în Vărsător, avem optimism și lipsă de griji.

BERBEC

Sunteți cam rigizi, nu prea vă trage ața să faceți nimic. Nu prea vreți să faceți nimic, nu vă puteți aduna, aveți un disconfort fizic, nu dați randament. Nu prea aveți încredere în oamenii din jur. Există ceva gelozii în jur?

TAUR

Gata vă apucați de treabă, o să vă aruncați într-o aventură nouă: inima cuiva, un vis, un job, un obiectiv. Un an de zile o să faceți eforturi pentru acest vis. Pentru mulți va fi vorba de iubire.

GEMENI

Urmează vremuri bune pentru voi, ceva se va debloca. În 2022 ceva nu a mers, dar lucrurile se vor rezolva anul acesta. Voi o să vă schimbați perspectiva de a vedea lucrurile. Veți vedea totul altfel.

RAC

Ați avut un scop anul trecut, dar planul după care ați alergat în 2022 este o iluzie. E cazul să vă treziți din acest vis. Vă treziți la realitate, nu vă mai amăgiți. Nu vă mai alimentați această obsesie.

LEU

Vă simțiți dominat de cineva care vă taie elanul, nu vă lasă să străluciți, să vă arătați valoarea. Este încăpățânat și infatuat, iar asta vă deranjează mult. Sunteți rănit și jignit de această atitudine. Cineva vă ține în lesă.

FECIOARA

Mai încercați încă o dată să porniți într-o aventură unde ați mai fost dar nu v-a ieșit așa cum ați visat. Credeți că e imposibil? Ceva vă zice că noul an a schimbat și norocul și șansa: aruncați-vă cu totul în această acțiune.

BALANȚA

Aveți bateriile descărcate, vă trebuie câteva zile să porniți în noul an. E posibil să vă fi rămas niște restanțe de anul trecut. Trebuie să vă obișnuiți cu noul ritm.

SCORPION

Aveți multă intuiție, abia acum îl vedeți pe cineva cu adevărata lui fața, ați deschis ochii și ați văzut ceva ce nu v-a plăcut. Vă eliberați de această povară. Încrederea v-a fost zdruncinată și veți face curățenie în curând.

SĂGETĂTOR

Apare cineva în viața voastră, nu e musai ceva legat de dragoste. Poate fi un bun prieten. E posibil să fi fost deja prin preajma voastră dar devine mai serios, un alt nivel. Descoperiți ceva frumos la acest personaj.

CAPRICORN

Pleacă Venus de la voi din zodie, dar rămân 3 planete. O să simțiți o lipsă, aveți un gol în suflet. Trebuie să depășiți acest moment. Aveți dorințe noi pentru care vă canalizați toată energia.

VĂRSĂTOR

Porniți de azi înainte cu un mare vis în suflet. Întâlniți oameni noi, vi se aduc informații importante, primiți vești bune. Apar relații karmice în viața voastră.

PEȘTI

Au apărut oameni noi în viața voastră. Vreți să continuați legătura cu aceste persoane, iar de curând ați făcut un bilanț și ați renunțat la câțiva prieteni.

Ce îți rezervă Anul Chinezesc al Iepurelui în 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop