Horoscop 3 februarie. Zodia care va face o investiție neinspirată

horoscop 3 februarie

Horoscop 3 februarie. Contextul astral al zilei nu este prea favorabil sectorului financiar. Există riscul pierderii unor sume importante de bani, fie ca urmare a unor investiții neinspirate, fie ca urmare a furtului sau ca urmare a sustragerii portofelului din buzunar. Află care este zodia care va pierde bani investindu-i într-o manieră neinspirată.

BERBEC

Vă aflați într-un moment de răscruce în plan personal. Știți că este nevoie să faceți o schimbare, dar vă temeți. Teama este normală, schimbarea – necesară. Aveți mare nevoie să lăsați în urmă lucruri care nu vă mai oferă nimic bun, doar un gol interior. Azi sosește acel moment în care va trebui să vă desprindeți de trecut. Fără frică! Lucrurile bune de-abia acum vor veni în viața voastră.

TAUR

O problemă de sănătate mai veche își face, azi, din nou simțită prezența și vă împiedică să fiți eficienți la serviciu. Nu e cazul să trageți de voi, nu veți da mai mult randament dacă vă chinuiți așa. O zi de odihnă poate face minuni. Și un control la medic, neapărat, ca să vă liniștiți că nu e nimic grav, e doar oboseală.

GEMENI

Aveți mare grijă, azi, la cumpărături. O clipă de neatenție poate fi foarte păguboasă dacă uitați să vă luați portofelul de pe tejghea după ce ați plătit. Contextul astral predispune la pierderi de bani, așa că fiți cu băgare de seamă.

RAC

La muncă, nu reușiți să ajungeți la un numitor comun cu colegii. Aveți impresia că toți fac în ciuda voastră. Ei, bine, cel mai probabil scopul lor nu este să vă enerveze pe voi. Poate că voi sunteți nervoși pe voi, sunteți nemulțumiți de voi, dar egoul nu vă lasă să recunoașteți asta și atunci preferați să dați vina pe alții pentru nereușita comună.

LEU

Prietenii vă fac, azi, o surpriză neașteptată. Poate ați trecut printr-o perioadă mai grea în ultima vreme, iar acum ei încearcă să vă scoată din această stare. Cu siguranță, surpriza lor vă va produce multă bucurie. Sau ar trebui să vă producă, dacă nu cumva ați uitat cum e să te bucuri. Important este să reînvățați cum se face.

FECIOARĂ

Abordați o atitudine care nu vi se potrivește, nu vă face cinste și atrage părerile negative ale celor din jur. Sunteți ironici și malițioși în mod gratuit, aveți tendința să jigniți oameni care nu v-au făcut nimic, doar pentru că sunt parte a unui scenariu pe care vi l-ați creat voi.

BALANȚĂ

Azi, logica și rațiunea nu vă vor ajuta să luați cea mai bună decizie. E o situație în care aveți tendința să luați decizia cu inima, o situație pe care mintea voastră nu o poate gestiona cum trebuie. Cel mai bine ar fi să vă ascultați nu doar inima, dar și intuiția.

SCORPION

Azi, aveți parte de discuții aprinse cu persoana iubită. În unele cazuri, este posibil să nu mai simțiți compatibilitatea necesară pentru a merge mai departe. În cazul altor nativi din această zodie, se conturează un efort pentru a găsi direcția corectă pentru salvarea relației.

SĂGETĂTOR

Un apropiat care, de regulă, vă dă numai sfaturi bune, vă convinge azi să investiți într-un obiect (poate fi de uz casnic sau, oricum, pentru casă) care sub nicio formă nu-și face banii. Vă dați seama târziu că a fost o investiție neinspirată, dar deja nu prea mai aveți ce face. Cu siguranță obiectul respectiv este bun la ceva și vă va fi util, dar, din păcate, a fost supraevaluat. Posibil ca amicul vostru să fi avut vreun interes direct în a vă convinge să-l achiziționați. Nu că ar mai conta, dar nu ar fi rău să-i spuneți că sunteți nemulțumiți de investiție.

CAPRICORN

Azi, puteți avea parte de dialoguri încordate cu membrii familiei, în special cu părinții. Puteți ajunge la o înțelegere cu aceștia, dar destul de greu, și asta întrucât nu sunteți dispuși să faceți niciun fel de compromis. În unele cazuri, se dezbate o situație legată de încredere și moralitate.

VĂRSĂTOR

Azi, sunteți asaltați de critici și reproșuri, ceea ce vă strică toată ziua, mai ales că nu purtați toată vina a ceea ce vi se reproșează. Veți fi puși în situația de a găsi soluții la situațiile neprevăzute care nu este exclus să apară.

PEȘTI

Aveți mare grijă, azi, dacă faceți cumpărături. Puteți fi păcăliți foarte ușor atunci când vi se dă restul și să nu vă dați seama decât foarte târziu. Nu stați chiar strălucit la capitolul bani, așa că nu este de dorit să se întâmple așa ceva.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop