Horoscop 3 decembrie. Câteva zodii vor fi năpădite de amintiri și zeci de regrete. Atenție cum gestionați aceste emoții!

Pregătiți-vă pentru evenimentul astronomic de mâine, 4 decembrie dar astăzi regrete și amintiri ascunse adânc în sertarele sufletului vor ieși la suprafață pentru nativii zodiilor de foc…. Mare atenție cum gestionați aceste emoții.  

BERBEC

Se spune că în viață trebuie să regreți ceea ce nu ai făcut, nu ceea ce ai făcut. Asta trebuie să fie deviza ta de acum înainte. Nu mai sta să analizezi propriile greșeli și trăiește-ți prin toți porii, viața. Cu bune și rele.

TAUR

Astăzi, mai mult ca niciodată ești un adevărat maniac al controlului. Vrei să știi tot ce mișcă și să fii informat(ă) despre tot ce se întâmplă în jur. Este un moment de stres inutil.

GEMENI

Latura ta artistică își cere drepturile, așa că ai mari șanse să vrei să schimbi decorul casei, să vrei noi piese de mobilier sau să te uiți după alte culori pentru gresie și faianță. Oricum ar fi, acesta ar putea fi țelul anului viitor: schimbarea totală a feței locuinței.

RAC

Intrați ușor dar sigur în febra cumpărăturilor și a agitației specifice perioadei din an. Recomandarea este să nu-ți pierzi controlul la cumpărături. Și să o iei mai ușor cu stresul perfecțiunii preparatelor culinare. Cozonacii se mai și cumpără… când nu există timp și răbdare pentru gătit.

LEU

Ți se întâmplă din ce în ce mai des să vrei să evadezi într-o lume paralelă unde poți stăpâni mai ușor lucrurile. Dacă ar fi vorba despre o altă zodie, acest lucru ar fi catalogat drept lipsă de curaj, dar planetele care s-au așezat astăzi în anumite grade pe casa ta astrală spun că până și leii obosesc câteodată.

FECIOARA

Tot ce-i mai bun urmează să ți se întâmple. Asta trebuie să ai setat în cap… Fecioarele nu sunt campioane la optimism, iar astăzi pare că ți-a secat toată oaza de bună dispoziție. Noroc că e doar o zi…

BALANȚA

Ai pierdut ceva ce nu poți aduce nicicând înapoi. Dar cumva, acest lucru ți-a dat putere să depășești alte obstacole. Nu te mai gândi la ce a fost. Astăzi te concentrezi pe ce va fi.

SCORPION

Nu mai amânați lucrurile în speranța că mâine, poimâine, nu mai e necesar să le faceți. Prelungiți așteptarea și o anumită stare de stres. Astăzi nativii scorpioni trebuie să ia taurul de coarne, cum se spune, și să acționeze.

SĂGETĂTOR

Nu vă mai uitați în ograda vecinului, în speranța că acolo veți găsi soluții pentru problemele dumneavoastră. Lucrurile se rezolvă căutând adânc în suflet bazându-vă pe propria experiență de viață.

CAPRICORN

Dorul de casa părintească, de părinți, de prietenii vechi, astăzi o să vă copleșească. Și conform cântecului, amintirile vă chinuiesc, doar că nu le lăsați să vă strice și ziua…

VĂRSĂTOR

Viața profesională este sectorul care pentru unii nativi merge strună. Pentru ceilalți, jobul nu este o prioritate în sine, de aceea poate se simte o ușoară nemulțumire. Nu are legătură cu ceea ce fac la serviciu, ci cu lucrurile la care au renunțat pentru acest job.

PEȘTI

O melodie din trecut le va aduce aminte nativilor Pești de o anumită persoană din viața lor. Iar imaginea acestei persoane o să vă obsedeze toată ziua.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop