Horoscop 3 august. Zodia care va afla un adevăr dureros, dar eliberator

Horoscop 3 august. Ziua de azi ar putea părea banală pentru cei mai mulți nativi, dar multe dintre discuțiile pe care aceștia le vor avea azi vor fi revelatoare. Adevăruri nespuse pot ieși acum la iveală. Și chiar dacă unele dintre acestea sunt, aparent, dureroase, în scurt timp se vor dovedi eliberatoare. Universul știe ce e bine pentru noi.

BERBEC

La urechile voastre ajunge azi o veste care vă bulversează. Subiectul poate fi o persoană care v-a fost foarte apropiată cu ceva timp în urmă, dar despre care nu ați mai avut nicio informație în ultima vreme.

TAUR

Azi, ar fi recomandat să te ocupi ceva mai mult de partenerul de viață. Contextul astral favorizează discuțiile aprinse, de aceea este necesară prudența. Sunteți foarte combativi și îl puteți răni destul de ușor. Ascultați ce are și el de zis și încercați să ajungeți la un compromis.

GEMENI

Azi sunteți mai mult pe drumuri. Veți fi bombardați de vești interesante, dar ideal ar fi să le acordați atenție doar celor care vă vizează direct. De asemenea, nu este exclus să aflați o informație care să vă dea peste cap toată ziua. Veți avea o lecție importantă de învățat din cuprinsul acestei informații.

RAC

Fiți cât mai discreți azi. Sunteți exuberanți, vorbăreți, aveți chef să le povestiți câte în lună și-n stele celor pe care-i întâlniți. Totuși, încercați să fiți mai reținuți. Nu e recomandat ca toată lumea să știe totul despre voi. Nu este exclus ca ceea ce știu despre voi să folosească împotriva voastră la un moment dat.

LEU

Partenerul de viață vă aruncă în față niște lucruri grele și nu pare să-și aleagă deloc cuvintele. Vă spune tot ce-i trece prin minte fără să vă menajeze niciun pic. Încercați ca, după ce lucrurile se calmează, să analizați vorbele pe care vi le-a spus și să vedeți cât din ce v-a spus este adevărat. Posibil să descoperiți că aveți și voi o vină cât de mică.

FECIOARĂ

Faceți azi cunoștință cu o persoană de sex opus care vă fascinează peste măsură. Astrele sunt de partea voastră, așa că faceți-vă curaj și purtați niște discuții mai lungi cu persoana respectivă. Arătați-vă interesați de ocupația ei, cereți informații suplimentare și rugați-o să vă facă recomandări.

BALANȚĂ

Nu vă simțiți chiar bine astăzi, iar prietenii vă fac o invitație interesantă. V-ați duce și nu v-ați duce. Faceți exact așa cum simțiți. Cel mai important este să vă ascultați organismul. Dacă simțiți că nu mai poate, oferiți-i odihnă.

SCORPION

Toată săptămâna ați avut impresia că sunteți sabotați la serviciu. Azi încercați să dați niște telefoane, să vă întâlniți cu niște oameni care v-ar putea lămuri ce se întâmplă de fapt în jurul vostru, ce se ascunde, de fapt, în spatele acelor lucruri dubioase care vă dau de gândit.

SĂGETĂTOR

O discuție banală poate deveni o reală sursă de inspirație pentru voi, și asta deoarece va scoate la lumină adevăruri dureroase, dar eliberatoare. Poate veți fi tentați să spuneți că mai bine nu aflați adevărul, dar în scurt timp veți vedea că ceea ce ați aflat azi vă va fi de mare ajutor.

CAPRICORN

Azi sunteți în întârziere, nu reușiți să faceți nimic la timp. Vă rețin fel de fel de treburi și trăiți cu senzația că acestea nu pot fi amânate. Ei, bine, este doar o senzație. Prioritizați-vă activitățile. Cu siguranță, măcar câteva dintre ele pot aștepta încă o zi sau două.

VĂRSĂTOR

Weekendul începe cu stângul pentru voi și asta pentru că veți afla detalii mai puțin plăcute despre persoane pe care le credeați apropiate. Supărarea și dezamăgirea vor trece, dar asta ar trebui să fie o lecție pentru voi, să nu mai acordați încredere atât de ușor oamenilor.

PEȘTI

Azi, aveți ocazia să vedeți cu propriii ochi rezultatele muncii depuse în ultimele săptămâni. Veți simți nevoia să le fiți recunoscător tuturor celor implicați. Nu uitați să vă fiți recunoscători și vouă înșivă. Ați depus un efort major și meritați din plin să vă răsplătiți.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop