Horoscop 29 iulie. Un ghinion nu vine niciodată singur. Ce vor păți nativii unei zodii?

Horoscop 29 iulie. Un ghinion nu vine niciodată singur. Ce vor păți nativii unei zodii?

Horoscop 29 iulie. Un ghinion nu vine niciodată singur. Dar dacă ești prevăzător și anticipezi prin intuiție ce vor să-ți comunice mișcările planetelor care ne guvernează viața și destinul, e mai ușor de depășit orice obstacol. Ce vor păți nativii unei zodii?

HOROSCOP 29 iulie. BERBEC

E important să ai prieteni pe care să te poți baza. Este inutil să ai prieteni dacă nu sunt prezenți când ai nevoie de ei. Este ziua curățeniei printre cei pe care i-ai denumit prieteni.

HOROSCOP 29 iulie. TAUR

Orgoliul te trage în jos în situația de față. Dacă nu înveți lecția smereniei o să ai foarte mult de pierdut. Mai ai de învățat despre viață și despre oameni.

HOROSCOP 29 iulie. GEMENI

Primești o veste, cineva cu care nu ai mai vorbit de ceva timp te caută și vei afla un lucru nou. În ce măsură te va surprinde, e greu de spus.

HOROSCOP 29 iulie. RAC

Vrei să faci o achiziție importantă: mobilă nouă, casă, teren, mașină. Cea mai bună perioadă pentru nativii Rac este începutul lunii octombrie. În iulie-august-septembrie nu sunt indicate tranzacții.

HOROSCOP 29 iulie. LEU

Nu e momentul să-ți plângi de milă. Ești o zodie puternică și trebuie să știi o regulă: chiar și cei mai puternici au zile mai proaste. Astăzi stai și reflectează la deciziile ultimelor săptămâni.

HOROSCOP 29 iulie. FECIOARĂ

Un proiect la care lucrai de ceva timp se apropie de final. Nu este finalul apoteotic pe care îl sperai. Dar agonia așteptării se termină. Pentru tine luna iulie a venit cu mari încercări. Lucrurile astea te întăresc…

HOROSCOP 29 iulie. BALANȚĂ

Nu e momentul să te gândești că trebuie să-ți schimbi jobul. Nu trebuie să faci nicio modificare în viața ta până la sfârșitul lunii viitoare. Toamna va fi un sfetnic bun pentru tine.

HOROSCOP 29 iulie. SCORPION

Ai mici probleme de sănătate, o migrenă, ori o indispoziție gastrologică. Nu e momentul să devii ipohondru dar de săptămâna viitoare pune-ți în agendă o vizită la medic pentru analizele uzuale.

HOROSCOP 29 iulie. SĂGETĂTOR

Familia este prioritară, de acolo îți iei puterea de a continua drumul prin jungla vieții. Astăzi totul gravitează în jurul familiei. Cere sfatul celor dragi într-o chestiune care te macină.

HOROSCOP 29 iulie. CAPRICORN

Nu ți-au ieșit toate cum ai vrut dar și eșecul are partea lui intereantă. Te învață lecții mai importante decât succesul. Greșeala majoră pe care o poți face astăzi este să întorci spatele unor oameni care vor să fie prezenți în viața ta.

HOROSCOP 29 iulie. VĂRSĂTOR

Ia-ți câteva zile libere și relaxează-te. Ai nevoie de trei zile în care să nu faci nimic. Caută-ți o carte bună și citește-o. Cele trei zile pot începe de astăzi.

HOROSCOP 29 iulie. PEȘTI

Schimbă-ți alimentația, caută noi gusturi și noi rețete care să-ți aducă satisfacții culinare. Prepară-ți salate inedite din ton cu legume… încearcă alimente noi.

Foto: 123rf

Citeste și:

Zodiile care nu se căsătoresc niciodată. Semnele zodiacale care fug de angajamente

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop