Horoscop 29 ianuarie. Zodia care riscă să strice relațiile cu cei din jur din pricina modului de exprimare

Horoscop 29 ianuarie. Sectorul comunicării este destul de prost aspectat astăzi, astfel că există riscul să nu vă faceți înțeleși sau să se înțeleagă greșit ceea ce transmiteți. Nu este o zi bună pentru cei care au nevoie să-și convingă interlocutorii de anumite lucruri pentru că nu vor găsi cele mai bune argumente. Mai mult, o zodie riscă să strice relațiile cu cei din jur din pricina modului de exprimare.

BERBEC

Azi, ar fi recomandat să vă stăpâniţi impulsivitatea. Dacă, totuşi, vedeţi că lucrurile vă scapă de sub control, luați o pauză mai lungă, respirați adânc și încercați să meditați puțin și să vedeți ce anume se ascunde în spatele acestei impulsivități. Se ascunde, fără doar și poate, o problemă pe care o aveți voi cu voi. Care este acea problemă?

TAUR

Azi, traversați o etapă foarte bună din punct de vedere sentimental. Aveți parte de momente frumoase în cuplu și, pe lângă asta, de sprijinul partenerului în toate demersurile întreprinse. Este un moment bun pentru a trece la pasul următor, oricare ar fi acesta în cazul vostru: logodnă, căsătorie, un copil.

GEMENI

Vreţi să atrageţi atenţia unui coleg care a făcut o greşeală, intenţie lăudabilă de altfel, dar nu aveţi cuvintele la voi. Exprimarea voastră nefericită i-ar putea leza sentimentele, deși nu asta este intenția voastră. Fie amânați pentru zilele următoare observația pe care vreți să i-o faceți, fie cereți ajutorul cuiva de încredere, care să vă sfătuiască cum să puneți problema.

RAC

Azi, sunteți plini de viață, energici, entuziaști și foarte încrezători în forțele proprii. Viața personală, ca și cea socio-profesională trec printr-o etapă de revigorare. În sfârșit, după multă vreme, vă veți bucura până și de cele mai mici lucruri.

LEU

O revedere cu o cunoștință veche vă lasă un gust amar. Aceasta se dovedește a nu mai fi persoana pe care o cunoșteați, care vă era alături ori de câte ori o solicitați. Acum se pare că invidia și ura au luat locul calităților pe care le apreciați odinioară la ea.

FECIOARĂ

Dacă aveți de gând să cereți o mărire de salariu, un bonus sau dacă vreți să-i cereți ceva parteneurlui de viață, nu o faceți azi. Nu aveți capacitatea de a fi convingători, nu găsiți cele mai bune argumente, de aceea ar fi bine s-o lăsați pe zilele următoare.

BALANŢĂ

Azi, sunteți peste măsură de preocupați de vindecarea trecutului. Reușiți să eliminați cu mare ușurință tot ceea ce nu mai corespunde cu principiile și valorile voastre actuale. Astfel, răni vechi, sentimentale, se vor cicatriza și vă vor permite să vă vedeți de viață.

SCORPION

Aveți nevoie de mai multe dovezi de dragoste din partea partenerului de viață. Dar când le cereți, aveți parte de respingere. Sunteți profund dezamăgiți de comportamentul omului iubit și vă gândiți serios dacă mai are rost să rămâneți în această relație.

SĂGETĂTOR

Aduceți în discuție o neînțelegere mai veche apărută între voi și un prieten și o faceți cu cele mai bune intenții, pentru lămurirea situației. Din păcate, nu aveți la voi cele mai potrivite cuvinte, astfel încât există riscul ca voi să-i spuneți ceva, iar el să înțeleagă cu totul altceva.

CAPRICORN

Simțiți că aveți nevoie de mai multă apreciere, încurajare, iubire, comunicare din partea partenerului de viață. Dar se pare că el nu este întru totul de acord cu voi. Gândiți-vă să purtați o discuție serioasă cu el în zilele care urmează și alegeți-vă cu grijă cuvintele. E important să nu-i lezați sentimentele.

VĂRSĂTOR

Azi, găsiți puterea de a vă asuma sarcini suplimentare la locul de muncă, iar asta vine la pachet cu faptul că veți începe să vă apreciați mai mult. Vă gândiți să cereți chiar o mărire de salariu, un bonus. Alegeți-vă cuvintele cu grijă și faceți-o în zilele următoare. Nu vă alteptați sp și primiți respectiva recompensă imediat ce o cereți, dar este bine ca superiorii să vă cunoască așteptările.

PEŞTI

Azi, vă simțiți nesiguri pe voi și cereți sfaturi în stânga și-n dreapta până și pentru cele mai mărunte lucruri. Încercați să scăpați de neîncrederea asta în voi. E timpul să fiți asumați. Asumați-vă atât lucrurile pozitive, cât și cele aparent negative (cum ar fi respingerea, refuzul). Acestea din urmă au rostul lor. Nu vă transformă în perosane lipsite de valoare, ci vă provoacă să evoluați.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop