Horoscop 29 august. Zodia care va experimenta emoții puternice

horoscop 29 august

Horoscop 29 august. Ziua de astăzi este una a trăirilor puternice. Dar, în timp ce unele zodii vor avea parte de emoții pozitive, nativii dintr-o zodie vor experimenta trăiri negative, care îi vor dezechilibra și îi vor împiedica să fie eficienți.

BERBEC

Voi aveți parte de o zi destul de bună, mai ales în ceea ce privește sectorul profesional. Aflați o veste îmbucurătoare, pe care o așteptați de ceva vreme, dar vizavi de care aveați ceva temeri. Noutățile primite vă dau ceva aripi și vă ajută să vă mobilizați mai ușor la serviciu și să fiți mult mai eficienți decât de obicei.

TAUR

Un apropiat trece printr-o cumpănă și are nevoie de ajutor. Chiar dacă nu vi-l solicită, n-ar fi rău să-i fiți aproape, și asta întrucât aveți un talent aparte, anume acela de a găsi cuvintele potrivite și de a spune lucrurile pe care omul are nevoie să le audă.

GEMENI

Azi, aveți curajul propriilor opinii. Refuzați să stați în banca voastră și să-i lăsați pe alții să-și dea cu părerea. Veți avea surpriza să constatați că, deși ideile voastre sunt puțin mai ciudate sau mai extravagate decât ale altora, vor fi nu doar acceptate, ci chiar bine primite.

RAC

De ceva vreme, simțiți că aveți nevoie de o schimbare în plan profesional, că jobul actual nu vă mai aduce nicio satisfacție. O persoană apropiată încearcă să vă dea niște sfaturi în acest sens, dar aveți grijă să nu împingă într-o direcție greșită. Oricât ar părea de convingătoare argumentele acelei persoane, cântăriți-le foarte bine. Chiar vă avantajează cu adevărat direcția pe care v-o arată ea?

LEU

În cercul vostru de prieteni are loc un conflict și cineva consideră că purtați o mare parte din vină pentru aceste disensiuni. Atitutdinea acelei persoane vi s-ar putea părea peste măsură de agresivă, ba, chiar, v-ar  putea lua prin surprindere și v-ar putea lăsa fără reacție. Ați putea experimenta emoții negative puternice, v-ați putea simți umiliți pe nedrept, dar este important să nu lăsați lucrurile așa și să încercați să le lămuriți.

FECIOARĂ

Nu încercați să forțați lucrurile care nu merg așa cum v-ați fi dorit. În afară de faptul că nu veți obține mare lucru, există și riscul să intrați în conflicte cu oamenii de la care așteptați ajutor și care vi l-ar putea oferi în viitor, atunci când situația va fi favorabilă.

BALANȚĂ

Un moment special de inspirație cu care vă cadorisesc astrele azi vă poate ajuta fie să vă salvați relația de cuplu, care a cam “scârțâit” în ultima vreme, fie, dacă nu sunteți într-o relație în prezent, să cuceriți fără drept de apel o persoană de sex opus, cu acre aveți șanse să începeți o relație de durată.

SCORPION

Încercați să vă controlați tentația de a intra în viețile altora, mai ales dacă nimeni nu v-a cerut să vă implicați. Totul se poate întoarce împotriva voastră într-un mod destul de neplăcut. Nu încercați să interveniți pentru persoane pe care le considerați neajutorate. Nu încercați nici măcar să le dați sfaturi dacă ele nu vi le cer.

SĂGETĂTOR

Sunteți plini de speranțe cu privire la o promovare. Sunt zvonuri care anunță iminenta plecare a unei persoane cu funcție importantă. Aveți șanse să-i luați locul, dar mișcați-vă repede și cu încredere. Ocazia asta nu va mai apărea prea curând.

CAPRICORN

Azi, sunteți în centrul atenției, iar asta nu vă încântă peste măsură. Cineva vă face ochi dulci și face orice să vină în contact cu voi. Dacă aveți deja o relație, bine ar fi să evitați flirtul. Dacă sunteți singuri, sunt șanse să se lege ceva, dar nu vă așteptați la mai mult de o aventură.

VĂRSĂTOR

Partenerul de viață reușește azi să vă aducă în pragul unei crize de nervi. Vă anunță că a investit o sumă de bani într-un obiect a cărei utilitate nu o vedeți. Simțiți că părerea voastră nu prea contează pentru el, iar asta e suficient pentru a da naștere unei crize în cuplu. Ideal ar fi să nu răbufniți, ci să încercați să vă calmați, apoi să lămuriți lucrurile.

PEȘTI

Azi, decideți că trebuie să schimbați ceva în viața personală. Relația voastră de cuplu are nevoie de o revigorare și ține de voi să-i dați un impuls în acest sens. Mai multă atenție îndreptată către nevoile partenerului de cuplu ar trebui să rezolve problema. Dacă sunteți singuri, azi aveți ceva șanse să vă întâlniți marea iubire. Aveți nevoie doar de încredere în voi și de puțin curaj!

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop