Horoscop 28 septembrie 2020. Zodia care astăzi înțelege totul anapoda

Horoscop 28 septembrie 2020. Zodia care astăzi înțelege totul anapoda

Horoscop 28 septembrie 2020.  Unele lucruri se împotmolesc oricât de bine ar fi făcute și organizate. Pu și simplu nu fucționaează. Zodia care astăzi înțelege totul anapoda:

Horoscop 28 septembrie. BERBEC

Începutul acesta de săptămână debutează cu o stare de liniște sufletească așa cum Berbecii nu au mai avut demult. Este momentul prielnic să faceți un pas în spate și să vedeți imaginea de ansamblu a vieții voastre.

Horoscop 28 septembrie. TAUR

Vrei să faci niște investiții de toamnă și nu știi cât să te întinzi cu partea financiară. Fie vrei o garderobă nouă, fie investițiile sunt legate de casă, aparatură, mobilă, etc. Astăzi nu e cea mai bună zi pentru astfel de planuri.

Horoscop 28 septembrie. GEMENI

Bucuria de astăzi nu va fi umbrită de nimic, nici de invidia celor de jur, nici de stresul cotidian. Te simți bine în pielea ta și te bucuri de tot ce ți se întâmplă Ar trebui să joci la loto, la pariuri, fructifică ziua de azi…

Horoscop 28 septembrie. RAC

Ești foarte vocal(ă) în cercul de prieteni și cunoscuți. Ții neapărat ca toată lumea să-ți audă părerea, ai mare nevoie de validare și recunoaștere externă. Ceva nu merge bine în relația de acasă…

Horoscop 28 septembrie. LEU

Planurile pe care ți le-ai făcut zilele trecute nu au rezonanță în prezent. Nu se justifică. Așteaptă până spre sfârșitul săptămânii când vor avea loc două evenimente astrale importante, vor fi modificări de gândire și noi perspective.

Horoscop 28 septembrie. FECIOARA

Te simți foarte încordat(ă) și ești pachet de nervi. Ca o bombă care stă să explodeze. Te înțelegi cu puțini oameni astăzi, în special cu cei care se simt la fel de stresați ca tine.

Horoscop 28 septembrie. BALANȚĂ

Nu te extenua, ia-le pe toate ușor, așa cum vin. Nu ești într-o competiție cu nimeni nici măcar cu tine. Analizează și meditează la greșelile de raportare la evenimentele recente.

Horoscop 28 septembrie. SCORPION

Se termină un ciclu din viața ta, o perioadă cu bune și cu rele, în care ai învățat foarte multe și ai crescut emoțional, enorm. Din această săptămână, mai ales începând cu 1 octombrie lucrurile se vor așeza cu totul altfel.

Horoscop 28 septembrie. SĂGETĂTOR

Mai este foarte puțin și vei culege roadele eforturilor tale din vara care s-a încheiat. Ai pus bani deoparte și acum îi numeri sau ai terminat un proiect profesional? Oricare ar fi reușita, răsufli ușurat și aduni laudele.

Horoscop 28 septembrie. CAPRICORN

Parteneriatul pe care l-ai făcut în ultimul timp cu cineva din anturaj funcționează mai bine decât crezi. Ai făcut o înțelegere sau ai întărit o legătură care îți aduce câteva beneficii nesperate.

Horoscop 28 septembrie. VĂRSĂTOR

Ai fost sub o presiune inimaginabilă în ultimul timp și astăzi te resimți. Organismul îți dă câteva semnale că ceva nu e tocmai ok. Din acest motiv nu te poți concentra și înțelegi greșit anumite lucruri.

Horoscop 28 septembrie. PEȘTI

Ești cu gândul la o petrecere sau chiar la un weekend de răsfăț în care să fii desfătat(ă) cu toate simțurile. Probabil te resimți după o perioadă mai grea, așa cum au fost ultimele două săptămâni.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop