Horoscop 28 mai 2020. O zi plină de provocări și lecții pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 1 mai

Horoscop 28 mai 2020. O zi în care astrele au ceva de demonstrat fiecărei zodii în parte. Ochii larg deschiși și atenție la detalii. Nu ai voie să pierzi nicio lecție.

Horoscop 28 mai 2020 Berbec
Berbecule, fii atent cui îi ceri ajutorul. Este adevărat că atunci când nu mai poți trebuie să ceri ajutor, însă ai grijă cui. S-ar putea să-ți facă mai mult rău decât bine.

Horoscop 28 mai 2020 Taur
Ai planuri mari. Petreci de dimineața până seara. Este foarte bine, dar ai grijă să ai aproape doar oameni cărora le pasă. Pe de altă parte, vin vești bune și din zona profesională. Ai grijă alături de cine te bucuri.

Horoscop 28 mai 2020 Gemeni
Îți dorești să schimbi ceva în viața ta, mai ales că cele întâmplate în viața ta te îndrumă să faci asta. Pe de altă parte, lasă deoparte energia negativă și pune-ți gândurile în aplicare.

Horoscop 28 mai 2020 Rac
Adu aproape oamenii dragi cu oamenii pe care-i ai cel mai aproape în zona profesională. O să ai surpriza să vezi că împreună veți forma un nucleu imposibil de spart. Vești foarte bune din partea astrelor.

Horoscop 28 mai 2020 Leu
Investește mult în tine. Ești cea mai importantă persoană din viața ta, meriți cel mai mult. Relaxează-te, dormi mai mult, fă o baie cu arome. Pune-ți planurile în ordine și vezi de unde pleci și unde îți dorești să ajungi.

Horoscop 28 mai 2020 Fecioară
Viata ta va lua o nouă turnură. Nu face nimic să o oprești. Nu vei putea, îți vei consuma energia inutil. Stai cu mintea deschisă, distrează-te și bucură-te de noutățile pe care ți le va oferi viața.

Horoscop 28 mai 2020 Balanță
Ai grijă. Ești atacată emoțional și nu știu dacă de asta ai nevoie acum. Ai responsabilități, obligații, nu-ți permiți să pierzi timpul cu chestiuni lipsite de profunzime. Vrăjită fiind de ce se întâmplă acum, poți pierde cu vederea ceea ce ai, de fapt.

Horoscop 28 mai 2020 Scorpion
Gata! Viața îți aduce alături omul care te calcă cu adevărat pe nervi. E lecția ta aceasta. Acum ai ocazia să experimentezi reacția pe care trebuie să o ai în astfel de situații. Vei rămâne cu o experiență interesantă după acest episod.

Horoscop 28 mai 2020 Săgetător
Ești într-un conflict tu cu tine. Sufletul îți spune că trebuie să acționezi într-un fel, în timp ce rațiunea îți spune că trebuie să o iei în direcția opusă. Secretul este să le echilibrezi. Răspunsul corect se află undeva la mijloc. Pune plusurile și minusurile pe o hârtie și vei obține răspunsul.

Horoscop 28 mai 2020 Capricorn
Fii reținută, astăzi. Încetează să mai spui totul tuturor, ține-ți secretele pentru tine. Acordă mai multă atenție copiilor, dacă ai, iar la serviciu dacă lucrurile nu merg așa cum îți dorești poate ar trebui să faci o schimbare.

Horoscop 28 mai 2020 Vărsător
Ești persoana potrivită la momentul potrivit. Fii recunoscătoare pentru asta, privește viața cu optimism și încearcă să aplanezi toate conflictele care-ți apar în jur.
Pentru seara, indicat ar fi să organizezi o cină liniștită alături de persoana iubită.

Horoscop 28 mai 2020 Pești
Ești ușor frustrată și nemulțumită de ceea ce ți se întâmplă. Nu te lăsa descurajată, deși nu pare astrele sunt de partea ta. Lasă-i pe cei care au succes înaintea ta, fiecare cu ritmul lui. Cel mai bine ar fi să te concentrezi pe interesele tale.

Credit foto: Revista Avantaje

Zborurile spre țările din zona roșie rămân suspendate pe perioada stării de alertă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro