Horoscop 28 iulie. Ziua în care trecutul se va insinua discret în prezent…

Horoscop 28 iulie. Este ziua în care trecutul se va insinua discret în prezent, tulburându-i pe nativi și făcându-i să devină nostalgici. Ba, chiar, unii dintre ei vor fi cuprinși de regrete. Nativii dintr-o anumită zodie vor încerca să repare o greșeală din trecut.

BERBEC

Nu sunteți deloc în apele voastre. Ceva se întâmplă cu voi și nu știți cum să reacționați la schimbările care au loc în sufletul vostru. Cert e că nu puteți deveni pasivi la schimbările emoționale pe care le experimentați, așa că luați lucrurile ca atare. Sunt niște stări care vor trece cât de curând.

TAUR

Relațiile personale par să reintre pe făgașul normal. Oameni care v-au greșit în trecut reapar în viețile voastre și vin să-și ceară iertare. De pe urma unora dintre ei, veți avea niște beneficii pe care nu vi le puteți imagina.

GEMENI

Vă încearcă o dezamăgire puternică din cauza faptului că cei din jur nu observă eforturile pe care le faceți. Sunteți hotărâți să le demonstrați tuturor că puteți realiza lucruri mărețe.

RAC

Probleme de familie care păreau să fi dispărut în negura trecutului ies din nou la suprafață. Sunteți genul de persoane care zic lucrurilor pe nume fără teamă că ar putea isca scandaluri, dar de data asta ar fi de preferat să vă păstrați calmul pentru a nu declanșa adevărate războaie în sânul familiei.

LEU

Încă de la primele ore ale dimineții vă încearcă o stare de neliniște și nu vă puteți da seeama care este motivul. Nu ar fi rău să vă rezervați câteva ore în care să fiți singuri, doar voi cu voi cu gândurile voastre.

FECIOARĂ

Tot ce primiți azi de la viață vă umple inima de bucurie și vă dă energie. De multă vreme nu v-ați mai simțit atât de bine. O veste, o situație total neașteptată sau o surpriză majoră din partea partenerului de viață vă vor emoționa la maximum.

BALANȚĂ

Vă încearcă o ușoară depresie azi. Parcă vă tot vine să plângeți, aparent fără niciun motiv. Cea mai probabilă explicație ar fi aceea că psihicul e suprasolicitat și vă joacă feste. Aveți nevoie să petreceți puțin timp cu voi înșivă. Vedeți cum faceți weekendul acesta și ocupați-vă exclusiv de voi.

SCORPION

Încercați, azi, să reparați azi o greșeală din trecut, care vă tot apasă. Contextul astral este de partea voastră, dețineți toate resursele necesare unui succes deplin, astfel că nu vă va fi greu să reparați ce-ați stricat în trecut. Nimeni nu vă poartă ranchiună și toți față de care ați greșit se vor bucura să vă aibă din nou printre ei.

SĂGETĂTOR

La urechile voastre ajung o serie de informații negative referitoare la persoana voastră, iar acest lucru nu vă pică tocmai bine. Oamenii în care ați avut cea mai mare încredere au început să își arate adevărata față, iar acum vă simțiți trădați și mințiți.

CAPRICORN

Ați așteptat multă vreme ca un anumit lucru să se întâmple, dar acum că sunteți puși în fața faptului împlinit, parcă nu mai sunteți la fel de entuziaști. Important e să faceți tot ce ține de voi să vă fie bine. Nimeni altcineva nu va avea grijă de voi mai bine decât o veți face voi înțivă.

VĂRSĂTOR

Începeți ziua cu o ceartă aprinsă, iar acest lucru vă va face să vă simțiți foarte prost. Încercarea voastră de a-i explica unui apropiat că nu are dreptate va fi un eșec total și de aici o serie de discuții în contradictoriu. Ar fi de preferat să vă retrageți la timp pentru a nu ajunge să spuneți lucruri pe care ulterior să le regretați.

PEȘTI

Astăzi simțiți că nimic nu este întâmplător. Este momentul în care veți găsi explicația pentru o serie de lucruri care până acum păreau inutile. Veți face legătura cu anumite situații de viață care v-au marcat trecutul, pe care până acum nu le puteați înțelege.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro