Horoscop 27 septembrie. Zodia care va vedea rezultatele eforturilor depuse în ultime vreme

Horoscop 27 septembrie. Eforturile nativilor din mai multe zodii vor fi, azi, în sfârșit remarcate. Și nu este vorba doar despre sectorul profesional, ci și despre cel personal. O zodie va avea satisfacția unei recompense majore.

BERBEC

Azi, spuneți cu prea mare ușurință lucruri care îi pot răni pe cei din jur. Cuvintele dor, știți asta, și la fel de bine știți că, în scurt timp, veți regreta că le-ați spus într-un moment de furie. Încercați să învățați toleranța, cu toți avem nevoie de ea, și chiar de multe ori în viață.

TAUR

A sosit momentul ca munca voastră să fie apreciată și recunoscută. Ați ajuns în acel punct al vieții voastre pentru că ați depus numeroase eforturi și v-ați sacrificat suficient. Tot ce vi se întâmplă azi este e deplin meritat. Nu uitați senzația asta de bucurie supremă. Umpleți-vă sufletul cu ea și purtați-o peste tot.

GEMENI

Astăzi e posibil să primiți o veste dintre cele mai puțin plăcute. În funcție de cât sunteți de pregătiți veți putea sau nu să faceți față acestei vești care v-ar putea bulversa. Aveți în voi forța de a trece peste, trebuie doar să aveți bunăvoința s-o accesați.

RAC

Vă precipitați prea mult să rezolvați o problemă și riscați să faceți o greșeală majoră. Poate n-ar fi rău să zăboviți mai mult asupra problemei respective, s-o întoarceți pe toate părțile pentru anu avea regrete mai târziu că ați fi făcut face mai bine și n-ați făcut.

LEU

Șarmul vostru nu trece neremarcat astăzi. O persoană de sex opus poate începe să vă facă curte, dar la fel de posibil este ca, o persoana din anturajul vostru care este cu ochii pe voi de multă vreme, să-și găsească curajul să vă abordeze.

FECIOARĂ

De o vreme vă macină o dilemă referitoare la relația de cuplu. Sunteți puși în situația de a alege între a rămâne alături de o persoană care nu vă face bine și a înfrunta singurătatea. Când faceți alegerea, nu uitați să puneți pe primul loc nevoile voastre.

BALANȚĂ

Azi reușiți, în sfârșit, să lăsați în spate trecutul, acolo unde de altfel îi este locul, și să priviți spre viitor. E o decizie înțeleaptă. Captivitatea asta în trecut, în care ați trăit până acum, nu v-a dat voie să vă bucurați din plin de viață.

SCORPION

Vă luptați cu demoni din trecut care nu vă dau pace. Nu este ușor să depășiți anumite traume, dar cu perseverență veți reuși. Înconjurați-vă de oameni care știu și vor să vă dea sfaturi valoroase. Focusarea pe prezent este prima regulă, astăzi, în apropierea Lunii Pline din Berbec. E bine să nu vă enervați.

SĂGETĂTOR

Lipsa de seriozitate a unei persoane în care v-ați pus toate speranțele vă enervează cumplit, astfel încât începeți ziua cu stângul. Din fericire, în a doua parte a zilei, o persoană dragă reușește să vă facă să ieșiți din starea proastă de peste zi și să vă relaxați.

CAPRICORN

Ați lucrat mult cu psihicul vostru în ultima vreme, iar azi se văd rezeultatele. Începeți să aveți mai multă încredere în voi, în deciziile voastre, începeți să dați atenție nevoilor voastre, începeți, încet-încet, să vă iubiți mai mult decât ați făcut-o până acum.

VĂRSĂTOR

Nu v-a plăcut niciodată să faceți alegeri, dar acum nu prea aveți încotro. Primiți o nouă ofertă de muncă sau poate doar o colaborare și va trebui să vă gândiți bine dacă le acceptați sau nu. Condițiile financiare sunt avantajoase, dar trebuie să și renunțați la ceva. Gândiți-vă bine în ce măsură sunteți dispuși să renunțați la actualul job, la timpul vostru liber.

PEȘTI

Acordați mai multă atenție, astăzi, stării de sănătate. O afecțiune minoră se poate agrava și vă poate provoca un disconfort puternic. Feriți-vă, în mod special, de excesele alimentare, mai ales dacă știți că aveți o digestie leneșă.

Sursa foto: shutterstock

Află aici dacă în ziua nașterii tale mercur era retrograd

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop